divendres, 15 de febrer del 2013

EN MARXA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL D'HIVERN A BENIRREDRÀ


La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà, segueix amb la programació cultural per als mesos de febrer i març. Una programació pensada per a tots els públics i en la qual destaquen entre les seves activitats concerts musicals, excursions, tallers i activitats per als més petits.

Cal destacar en aquesta programació l'organització del "Dia de l'Arbre", amb la reforestació de la muntanya de la Cova de la Terreta. L'Ajuntament repartirà entrepans i beguda als participants. Alhora, es mostrarà als participants el nou projecte de "Horts Socials i Ecològics", un projecte organitzat pel govern municipal per l'autogestió pels veïns del municipi, on es primarà als aturats i jubilats.

Altres activitats interessants són la celebració del "Dia de la Dóna" o l'Escoleta de Pasqua per als més petits.

Importants són els tallers organitzats d'astronomia i elaboració de confitures. I, especialment, ressaltar el taller dedicat a avis i néts amb activitats per mantenir els vincles i generar nous espais de trobada.

El govern municipal, liderat per Loles Cardona, ha fet un esforç per oferir als seus veïns una programació cultural amb preus assequibles, pensada per no haver de moure del municipi i poder gaudir d'una important varietat de manifestacions culturals.

Finalment, Cardona ha assegurat que es tracta d'una oferta cultural "preparada perquè gaudeixen tant els veïns de Benirredrà, com tots aquells que vulguen participar de les activitats culturals programades".

Ací ús adjuntem la programació per a tots aquells que vulguen participar en elles:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.