dijous, 14 de febrer del 2013

VII PREMI AL MILLOR ARTICLE DE LLIBRET DE FALLA “AJUNTAMENT DE BENIRREDRÀ”


Avui s'ha fet públic al Saló de plens de l'Ajuntament de Benirredrà, els guanyadors del VII Premi al Millor Article de Llibret de Falla "Ajuntament de Benirredrà".

Amb l'assistència de l'alcaldessa i regidors, i membres de la Federació de Falles de Gandia i Benirredrà, i la Reina de la Falla i President de la Falla de Benirredrà, el secretari de la FDF ha fet públic aquests premis.

Primer Premi: "La Chatte, un diumenge de cinema", de Joan Iborra Gastataldo, Falla Vila-Nova, amb una dotació econòmica de 1.200 euros.

Segon Premi: "El paradís perdut", de Joan Enric Gonga, Falla Marqués de Campo-Perú, amb una dotació de 600 euros cadascuna.

Menció Especial a "La Fallera Trasvestida", de Carles Miret Estruch, de la Falla Vila-Nova.

L'Alcaldessa de Benirredrà ha agraït l'assistència de tots els presents, i a la FDF per donar l'oportunitat al municipi de la participació, des de 2007, en el patrocini del premi.

Ha ressaltat la necessitat de seguir donant suport i promocionant la nostra cultura i la nostra llengua, que és necessària en la festa fallera, i que es fa present en els Llibrets de Falla.

Segons Loles Cardona, "L'Ajuntament de Benirredrà fa un gran esforç en el suport i foment a la cultura en el món de les falles, i el nostre compromís de seguir donant suport a aquesta important iniciativa".

Ací ús adjuntem algunes de les imatges de l'acte:










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.