dijous, 21 de febrer del 2013

BENIRREDRÀ CELEBRA EL “DIA DE L’ARBRE”


Benirredrà va celebrar el passat diumenge el "Dia de l'Arbre". Una completa programació d'activitats, que va comptar amb un centenar de participants de totes les edats.

La jornada es va iniciar amb un esmorzar obsequiat per l'Ajuntament de Benirredrà. Es va realitzar la tradicional plantació d'arbres, on es reforestà la zona, confrontant a l'anomenada "Cova de la Terreta". Una àrea en constant millora forestal i ambiental per part de l'Ajuntament.

Aprofitant la celebració del "Dia de l'Arbre" es va presentar el nou projecte social "Horts Socials Ecològics a Benirredrà". Un projecte que es posarà en marxa en les pròximes setmanes la finalitat és fomentar l'agricultura ecològica i fomentar el cultiu al municipi, alhora que compleix amb una finalitat social d'autoconsum.

Benirredrà, va viure una jornada reivindicativa de la cura i l'atenció que s'ha de prestar al medi ambient, combinant treball i oci, on joves i grans van passar molt bé.






MOLTES GRÀCIES A TOTES O A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ!!

Ací ús mostrem una de les imatges del "Dia de l'Arbre":






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.