dijous, 14 de gener del 2010

PORRAT DE SANT ANTONI

Ja tenim ací, una altra vegada, el porrat. I com cada vegada que ens passen un comunicat, el govern municipal continua asombrant-nos amb la seua capacitat de fer faltes d'ortografia. Demostren que són realment bilíngües, igual fan les faltes en castellà que en valencià. No respecten ni els topònims.
En altre ordre de coses, crec que ens espera un Porrat com el de l'any passat i sembla ser que junt al de Beniopa, igual ens resta algo d'afluència de gent. Algun dia sabrem perquè es solapen els dos porrats.
Actes en l'ermita de Sant Antoni?? Ja veurem en que ens deleiten.
El rector sembla que un any més beneirà els animals, ja sabeu.
A pesar de tot, a gaudir del Porrat; que és el que toca aquest cap de setmana.

14 comentaris:

  1. Bé, caldra dir "el Porrado de San Antonio".
    Salut.
    Sento

    ResponElimina
  2. Com tots sabem tant la regidora o ''concejala de educación, cultura y fiestas'' (sóm un poble bilíngüe,desde fa dos anys), o la seva amiga (l'alcadessa) no tenen cap cultura ni educació, i podrien començar a tindre educació amb tots els ciutadans i ciutadanes d'aquest poble.
    Visca Loles!!!

    ResponElimina
  3. La curiositat m'ha fet buscar un fullet de l'anunci del porrat i a més de tot el que heu exposat he de dir-vos que ja no comptem amb l'escut habitual de Benirredrà, ara els cards han canviat, pareixen tres campanes (només falta que demanen una subvenció i li posen llum) i la corona ha desaparegut, este fullet ho edita la "Regidoria d'Educació, Cultura i Festes", jo mes bé diria la regidoria de la Incultura.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  4. El mes de gener està a punt d'acabar-se. Segons lo aprovat en l'últim mini-ple, tots els mesos hauria un, espere que sencer. Algú sap quan serà?

    ResponElimina
  5. Después de ver los videos de youtube del 2010 de Benirredra ( cabalgata, taller de empleo, la iluminación de las esclavas y el último del porrat y del vino)se me plantean muchas preguntas ¿Qué cuesta hacer estos videos? ¿Quién los paga? ¿Están todos los partido del pueblo representados? si es con dinero de todos, no debería ser para todos y no sólo para publicidad de una sóla persona. Con el dinero de los demás se puede hacer lo que se quiera. Me gustaría saber la opinión de que el dinero (el poco que queda) se lo gaste en publicitar al partido popular. Me inigna

    ResponElimina
  6. Dimecres a les 20.00. No falteu, últimament els plenaris son com "sorpresa, sorpresa"

    ResponElimina
  7. Digo jo que ahi ens esplicaran com va entrar a treballar l´home de la concejala a l´ajuntament, o ella mateixa com a entrat a l´escola taller, per cert saben dirme quina rama a agafat ?? Com siga de jardinera, bona es ella per replegar paperets dels parcs municipals.

    ResponElimina
  8. Ella está en Ayuda a domicilio, junto con la hermana de la Alcaldesa y un par de amigas de la mencionada concejala, ¿Que casualidad que todas ellas entratar directamente en la escuala taller?

    ResponElimina
  9. Esos que tanto y tan bien hablais (Robin, hasta el nombre lo tienes de ladrón) y Anonimo, que te escondes, por que no tratais de hacerlo vosotros mejor??? Ah, que no podeis porque el pueblo no os ha dado el poder. Que yo sepa, siempre habra avoritismos, y en todas las ollas se cuecen habas. Y vosotros, no sois menos. No trabajaba el señor padre de Loles en EGEVASA, no trabaja ella misma en un ayuntamiento socialista. Vamos señores, no menteis la soga en casa del ahorcado, por favor

    ResponElimina
  10. Té molta raó aquest "Anònim", quan diu que Robín (supose que es referirà a Robín Hood), era un lladre, que segons ens consta, robaba als rics i malfaeners que explotaven el poble que havia de treballar, per a que visqueren a cos de rei sense fer ni un brot amb l'excusa que tenien de que manaven. M'agrada este Robín que defén les causes populars contra l'explotació del poder que viu, amb l'excusa de manar, de la contribució de nostre poble.
    També hi ha que comunicar-li a la persona que ha fet este escrit anterior "Anònim", que anònims són tots aquells que no volen posar el seu nom i que són tan covards o valents com eixa mateixa persona que també és anònima i tots aquells que posen un nom, que en res te que veure amb la seua verdadera personalitat. El que tenim que tindre en compte és la veritat o mentira d'allò que es diu i no qui ho diu.
    També és de veritat que al PSPV-PSOE, el poble no li ha donat el poder, i que no ha tingut la sort que un regidor que s'autoproclama d'esqerres li haja donat el poder; eixa sort que si ha tingut un partit conservador, que en altres pobles no ho es tant i que en este ho és molt. Esperem que el poble prenga nota de tot el que està fent-se.
    També és de veritat que D. Josep Cardona, treballa (prengam tots nota, treballa; i per això li paguen un jornal)en EGEVASA (o l'empresa d'Aigües de València), i que Dña. Dolors Cardona, treballa a l'Ajuntament de Gandia com a càrrec de confiança de l'Alcaldia (i per això va tindre que demanar excedència de la seua plaça de funcinària de l'estat), i allí ho fa un grapat d'hores tots els dies (i per això, per treballar i complir en la tasca encomanada i demostrar la seua validesa, li paguen un sou).
    També te raó este "Anònim" en que en tots els llocs es couen fabes, però no en tots els llocs es fa de la mateixa manera forma, perquè les formes en el món actual són molt importants i hi ha formes que tots hem de rebutjar, les seues; per exemple.
    Finalment, aquell que no te res que amagar i va en la cara alta, no te por ni que li parlen de la corda ni de l'ataud.
    I ara, d'Anònim a Anònim, dir-li que totes les comparacions són odioses i que amb l'excusa del "... i tu más", poca política coherent´es fa, perquè en política, tot no és vàlid; però alguna cosa, que encara no s'ha fet i que espere que ben prompte es faça, si que ho és.

    ResponElimina
  11. Pequeño/a amigo/a anónimo/a, me siento aludido tan solo por el nombre ya que el adjetivo que has empleado no va con mi persona, es más, te digo que para ser tan honrado como yo tienes que volver a nacer o no haber nacido.
    Nunca he sido partidario de las descalificaciones, por este motivo no voy a entrar a trapo contigo.
    Sé que conoces que existen bastantes comentarios míos en el blog y, como habrás observado, nunca he dirigido descalificaciones; más bien son una realidad evidente de todo el proceso de esta legislatura.
    Para finalizar te digo que no contestaré a ningún otro comentario que puedas volver a enviar y mi saludo, ajo y agua.
    Un abrazo y ENDAVANT.

    ResponElimina
  12. Pues si es verdad, aqui esta el comentario, y ademas, comentado. Decir que aqui nos vamos siempre de Malaga a Malagon. Si es un hilo del porrat, por que siempre acabais hablando de lo mism? Mucho don veo yo, que no esta mal, pues asi es de uso y costumbre, a los mayores de edad, precederles con ese tratamiento de respeto que se antepone al nombre de pila. Pero entonces, no olvideis usarlo para todos (los mayores de edad claro esta). Pequeño por que? Si tengo 3 hijos!!! Robin, no era mi intencion molestarte, solo hacia uso de la riqueza de los adjetivos de nuestra lengua co-oicial, la cual, pareces no comprender del mismo modo que yo, por que si lo que tu haces no es dirigir descalificaciones, pues nada..., apaga y vamonos. Y al anonimo, pues que estoy de acuerdo en todo lo que dices, como no. Y que si eso con eso que propones que si que es valido se acabaran los males del mundo, adelante, hacedlo. No olvideis el pasado. El nos enseña. Cierto es que se han echo cosas mal, pero todos, y me da a mi, que por tiempo en el poder, vosotros la habeis liado un poquito mas. Mandar no es facil, te gustaria hacerlo a ti? A todo esto, a ver si lo de que el concejal de los verdes no os diera la llave tuvo que ver con el "horrendo episodio a lo Padrino" que montasteis con el gato. Que pavor. Os juro que esos dias, tuve hasta miedo de vivir en Benirredra. Hasta por mis hijos temia, no les deje salir a la calle. No lo podia creer. En "EL MEU POBLE", acciones a la altura de las Mafias Chechenas y Albano-kosovares. ¿Eso fue antes o despues de tragarse la susodicha llave? El que vullga saber... Que pregunte! No se. Che, ja mos vorem. VISCA BENIRREDRÀ!!!!

    ResponElimina
  13. Un únic comentari al respecte: Nosaltres volem que torne la normalitat i la bona convivència a Benirredrà. Per damunt d'interesos personals i partidistes. En política a vegades es guanya i a vegades es perd, però la convivència en el poble ha d'estar per damunt d'estos interesos.
    VISCA BENIRREDRÀ!!!

    ResponElimina
  14. Això vull jo també. Ojala siga així. VISCA!!

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.