dilluns, 25 de gener del 2010

DE BENIRREDRÀ AL CEL

Ja ha passat el Porrat, tot torna a la realitat quotidiana. Ja no hi haurà res gran, fins que arriben les falles. Per cert, la celebració del Porrat ha estat de categoria, es va oferir un vi d'honor en un ambient certament agradable, no hi ha dubte que l'alcaldessa té bon gust i sap quedar bé, si ademés ho fera amb els els seus diners seria fantàstic.
No se si habeu vist els videos que apareixen en la pàgina de l'Ajuntament de Benirredrà. També estan ben fets, denoten professionalitat (no sé si ben pagada o no), es nota molt bé que volen dir: Il·luminació de les Esclaves + Cavalgata de Reis, Porrat, Taller Ocupacional, ... bons actors i actrius. No hi ha cap dubte estem davant d'un ajuntament amb bon gust; dintre d'eixe bon gust que caracteritza els mandataris del PP. Bons trages, bons rellotges, bons cotxes, res de "mercadillo", tot de marca.
Benirredrà estarà prop d'entrar en la política dels grans esdeveniments, no sé de quina manera (Copa Amèrica, Fòrmula 1, camp del València, OPEN 500 de tenis, Mundial d'Hípica, ...). Qualsevol dia tenim a Benirredrà el campionat d'alguna cosa, per a més glòria del poble i dels seus governants. Després vorem si es rentable o no tota aquesta política de fastos i exhibicions. Vosaltres que penseu.
Ja no ho recordava, dir-vos que el dimecres 27 de gener (el proper)a les 20 hores hi haurà pleno, al Saló de Plenaris de l'Ajuntament.

4 comentaris:

  1. El tiempo nos dirá que acitvidad guarda para el final de legislatura ¿será la plaza del Ayuntamiento donde triplica ya el presupuesto inicial?.

    ResponElimina
  2. Els temps li corre en contra com seguix-ca fent la quantitat de xafardaes que fa, però d’això me’n alegre, ahhh, i no seria d’estranyar que el famós pàrking municipal (o siga el solar de la seva família) el faja tancar per els treballadors de l’escola taller, a cost del poble, per que si no ixquera altra vegada elegida dubte molt que el ""cedirà"" com ha fet fins ara.
    Collons pensàn que acabava, acabe (valga la rebundancia)d’emocionar-me , per favor socialistes feu del poble de Benirredra el que fins que entra esta gent (per mentar-los d’alguna manera) era, si, o recordeu, un poble on servia la cordialitat dels veïns, on tot veí i molts que no ja no o son agafaven vacances per la setmana de festa (ara la gent prefereix treballar), on u podia entrar al bar i no mirar en qui parlava per el que diran (ara es complicat, pots buscar-te enemics).
    Be, no vuic fer-me pesat però per favor lo dit seguiu treballant com esteu fent-ho i de segur que els temps ens dona la raó ( a mi ja me la donà), seguiu igual que fins ara, lluitant pel bé del poble.
    O aconseguirem!!!!!
    Salut.

    ResponElimina
  3. ¿Por qué no se contesta a la pregunta del endeudamiento que dejo el PSOE después de tantas años de gobierno y el endeudamiento de este gobierno sin ni siquiera terminar su primera legislatura, despues de recibir tantas subvenciones?.Y para finalizar ¿nadie del pueblo seria alcalde/sa por menos de 2.300 euros y 2 pagas extraordinarias?

    ResponElimina
  4. No és senzill contestar a la teua pregunta sobre el deute de l'Ajuntament després de quasi trenta anys de govern socialista. Si ens atenem als números que va fer el nou gover municipal del PP, que temps li va faltar per airejar-los als quatre vents, el deute seria d'uns 450.000 euros, dit així són prou diners. Però hauriem de preguntar-nos quina era la situació del poble abans de l'arribada del primer govern socialista i la situació una vegada se'n va anar per la voluntat dels vots del PP i (sense ellos voler) dels Verds.
    Quan D. Agustín arriba a l'alcaldia, l'Ajuntament no tenia deutes dignes de consideració i durant les alcaldies de D. Joaquin i D. Pascual, l'Ajuntament s'endeuta en quasi mig millió d'euros. I passa de tindre el caserò de l'antic ajuntament com a patrimoni a tindre totes les dependències que té a l'actualitat: Nou ajuntament, Antic ajuntament, Centre social,Polisportiu, Casa de la música, Escola infantil, ... i l'ampliació de parcs i jardins que de no tiner-ne cap hem passat a tindre alguna cosa.
    El deute actual que té l'Ajuntament de Benirredrà, ara mateix, crec que ningú el sap i costarà averiguar-lo. No obstant, sent optimistes o pessimistes, pose'm que s'haja duplicat el deute. Bé, a canvi de que, si l'alcaldesa diu que tot lo que li arriben són subvencions, com s'ha pogut incrementar el deute, que s'ha fet per a que el deute s'incremente. Vosaltres ho sabeu, nosaltres no; i crec que cap persona ho sap. Espere que algun dia es puga saber. Podríem parlar molt més del tema, però podria ser redundant.
    Respecte al tema de si algú podria ser alcalde/esa per la quantitat que fins ara ha cobrat l'alcaldessa. El nostre pareixer es que si, que moltes persones ho serien. I ja hem parlat prou del tema; de moment.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.