dijous, 28 de gener del 2010

“L’ALCALDESSA DE BENIRREDRÀ EXPULSA ALS DOS CAPS DE L'OPOSICIÓ DEL PLENARI CELEBRAT AHIR”

El grup socialista a l’Ajuntament de Benirredrà vol donar a conèixer a l’opinió pública la greu situació de convivència a la que està portant-nos el govern local del PP. Els dos darrers plenaris en són una prova més que evident de la falta d’arguments democràtics de que fa gala la senyora alcaldessa. El plenari del 30 de desembre va finalitzar amb un insult cap els socialistes de practicar el “terrorisme polític”. Encara estem esperant una mínima disculpa.

Però ahir, va anar encara més lluny. Els dos portaveus de l’oposició, Loles Cardona, portaveu del grup municipal socialista, i Jesús Juan Clavier, portaveu dels VERDS del PV, van ser expulsats del plenari abans que es puguera votar la moció presentada pels dos grups de l’oposició.

La moció presentada pels dos partits de l’oposició sol•licitava la reconsideració per part de l’Alcaldia de la disminució de la seua excesiva retribució (2.300 €, en 14 mensualitats, per a un municipi com Benirredrà, de 1.500 habitants i un pressupost de 1 milió €).

Després de fer les argumentacions respectives pels dos portaveus de l’oposició la senyora alcaldessa va llegir un escrit en el que acusava als regidors, i més concretament als dos portaveus, de falta d’ètica, tracte inhumà i antidemocràtics.

En acabar la seua intervenció es va sol•licitar la paraula per la portaveu Loles Cardona, pel seu dret a rèplica, la qual se li va negar per vàries vegades, sense deixar defendre la seua postura davant les acusacions fetes.

Els dos portaveus van reclamar la seua intervenció. Davant d’un debat crispant la senyora alcaldessa va expulsar al representant dels VERDS del plenari, i posteriorment, davant la insistència de què es votara la moció, a la portaveu del grup socialista.

Va resultar molt trist i indignant l’actitud mostrada per l’alcaldia de Benirredrà. Els atacs directes a persones –presents i absents- al saló de plenaris ens deixaren bocabadats com a ciutadans i com a demòcrates. Això sense comptar les al•lusions directes a la persona de la nostra portaveu Loles Cardona, a la que ni tan sols va deixar defensar-se de les acusacions.

El grup socialista lamenta que els plenaris s’hagen convertit en un espectacle boxornós i lamentable en el qual es lleva la paraula a tots els que no pensen com el PP .

Este grup seguirà treballant pel poble, pels socialistes i per aquells que no pensen com nosaltres –que es mereixen el mateix respecte- i continuarà fent el treball fiscalitzador que, com a oposició, la legislació local ens té encomanat i ni la senyora Alcaldessa, ni el PP ens farà callar per molt que intenten alterar les més mínimes normes de convivència i per poc que entenguen que la democràcia també es discrepància.

6 comentaris:

  1. En aquest poble ja fa temps que va desapareixer la democràcia. Ara molta gent està donant-se compte de la forma d'actuar del govern de local de la dreta. A mí no m'enganyen. Sempre han sigut igual. No volen ningú que no pense com ells. Em va donar llástima vore com un regidor era acompanyat per la policia com un delinqüent i tot ¿per què?... simplement per no pensar com la senyora alcaldessa i el seu equip de des-govern. Tant que parlaven dels números quan arribaren a l'Ajuntament i resulta que dos anys després, deuen .... hasta de callar. Ací el que es riu ni ix en la foto ni el no-do de la senyora alcaldessa. ¿Quin pecat haurem comés els veïns de Benirredrà per suportar tot açò?
    No a la moció de censura. Això voldria ella. Anar-sen de víctima, dir que el deute és dels socialistes i guanyar altra vegada. Doncs no, que es quede i que pague.... si pot.

    ResponElimina
  2. Ahir es va oferir un lamentable espectacle, més propi d'un mercat que d'un ple, que no és d'acord amb les actituds democràtiques que se li suposen a un màxim representant dels veïns d'un poble, en este cas a una alcaldessa, crec que està persona s'està desqualificant ella mateixa i té un seriós problema amb si mateixa, s'ha barallat amb persones de totes les ideologies,que se'l faça veure. L'única cosa que va dir de veritat va ser tot el que li va dir a l'edil Siti, que no és algo nou, ja se sap qual és la seua estratègia i la seua manera de ser i d'actuar.
    Al final es va eixir amb la seua, no votar la moció presentada, al menys amb tots els regidors, si es va votar amb els del PP, i es va jactar d'això.
    Personalment crec que el PSOE no ha de caure en el joc de les desqualificacions i "tu més", ja que l'important del ple d'ahir era que es votaran les mocions. Açò està agafant un camí de no retorn, reflexionem tots de com s'ha arribat a està situació i que s'adopten les mesures que siguen bones per al poble, ja que l'ajuntament no ha de ser el mas de ningú, i més amb la que està caient, ja que el sol mentres no es demostre el contraio ix per a tots. Sento.

    ResponElimina
  3. Ben cert es que si es fera la moció, immediatament, la senyora (per mentarla d’alguna manera) passaria a ser la víctima, culparia al socialistes de la desfeta econòmica que esta tinguen l’ajuntament, tots sabem que ens diria "o tenia previst i tenia la formula per tornar a deixar la tresoreria a favor de l’ajuntament".
    També es cert que si no es fa la moció, es mol complicat poder revisar el padró, i tots sabem la quantitat de gent que tenen empadrona entre quatre d´eixe partit.
    Eso hem fa pensar. Que es millor?, fer la moció, intentar sanejar l’ajuntament i previndrens per les pròximes eleccions (que pense que es el que ella vol) o jugarsela a vorer si la gent a ajustat el cervell a la situació del poble i deixen de votar-los.
    Salut

    ResponElimina
  4. La senyora està provocant la moció. Si som intel.ligents, hem de pensar que si ella vol la moció, nosaltres no. Recapacitém. Si accedim ara a l'Ajuntament, la Generalitat, la Diputació i totes les administracions on està el PP, ens tancaran l'aixeta -grifo en castenallo- I damunt ens culparan del desastre al que ens dú la gestió desgavellada de l'actual govern local. Hem de governar amb el recolzament del poble, no amb pactes estranys. Ara bé, si els Verds volen, tenim la manilla per a fer passar pel plenari totes les qüestions que es porten amagades.
    Tonet.

    ResponElimina
  5. Deplorable, vergonyos i indignant, així qualifique les actuacions d'esta dona, per lo vist se li ha pujat el càrrec al cap, no hi ha cap lloc on no es tinga dret a la replica i menys quan es tracta d'al·lusions, actua de forma dictatorial i sense escrúpols contra les persones que no pensen com ella, és trist saber que ha tingut enfrontaments amb els treballadors, ha presentat demandes judicials, ha expulsat de plens, però fins on arribarem?, este era un poble magnific quant a les relacions entre veïns, hui tan sols es pot dir "amb ella va arribar l'escàndol". Espere de vosaltres l'oposició, tragueu a relluir la situació econòmica de l'ajuntament i freneu el balafiament que és el que verdaderament preucupa als veïns. Benirredrà no necessita grans esdeveniments, (plaça de l'ajuntament, quant es porta gastat?), necessita més ajuda per a gent que verdaderament ho necessita.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  6. Es un tema complicado el saber lo que quieren los demás, creo que eso se puede intuir nunca saber. Habría que plantearse siempe las tres palabras mágicas para entrever respuestas a las posibles soluciones a los grandes enigmas o planteamientos que se dan en la sociedad, es este caso el pueblo de Benirredrà: Que? Como? Cuando?.
    Que?: Está claro se pide una moción de censura que acabe con los despropositos del actual gobierno municipal.
    Como?: aunando los intereses de los dos partidos que estan en la oposición al gobierno municipal i que tienen mayoria en el consistorio.
    Cuando?: Cuanto antes mejor.

    La verdad que llevar esto a la práctica no es fácil hay muchos factores en contra, aunque también hay muchos a favor. En contra ya vemos que hay gente que los va enunciando. Yo citaré algo a favor:
    1. Si vemos que esto no funciona, vamos a pararlo antes de que vaya peor.
    2. Los partidos políticos, sobre todo en los pueblos pequeños, han de olvidarse (aunque sea un poco), de sus intereses políticos y funcionar en clave de solucionar los problemas del pueblo y el pueblo ahora tiene un problema que se tiene que solucionar.
    3. En otros pueblos ya se hizo en su momento una coalición de todos los partidos contra un partido en particular, por higiene democrática (tal vez ahora, después de lo visto, sea la ocasión).
    4. Tal vez dejar pasar el tiempo hace que sea demasiado tarde.
    5. Tal vez en un intento de fuga hacia adelante, el actual gobierno municipal tome medidas de dificil solución con posterioridad.

    Podríamos citar más cosas a favor, seguro que cada uno tiene más de una en la cabeza, yo creo hemos de dejar de mirarnos el ombligo, apechugar (cada cual con lo suyo), olvidarse de culpables e inocentes i empezar a tomar responsabilidades y dar soluciones a ciertas demandas que una parte (creo que importante) de la población está demandando.
    Solucionemos lo que tenemos delante y más adelante ya veremos quien tiene la culpa y quien la razón. Tiempo habrá.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.