divendres, 1 de gener del 2010

PLENARI MUNICIPAL 30/12/2009

El darrer plenari municipal no va ser tan tranquil com es preveia, hi havia dolços i cava preparats per quan s’acabara, l’alcaldessa va treure a relluir el seu talant i va montar el numeret, abandonant el saló de plenaris amb la complicitat del seu grup municipal.
El motiu va estar en la presentació per part del Grup Socialista i del regidor dels Verds, d’una moció, que en no poder presentar-la amb anterioritat a la celebració del plenari, es va presentar amb urgència en el mateix plenari. Per tal que fos acceptada ho havia de ser per la majoria dels assistents al plenari i en aquesta ocasió els vots dels socialistes i el Verd, van fer possible la seua discussió al plenari i en eixes estaven quan l’alcaldessa se’n va anar diguent que decidiren el que volgueren, que ella se’n anava i darrere va anar la cort d’honor. Segurament l’alcaldessa a oblidat els plenaris en els que per acabar en qualsevol diàleg deia “votem-ho”, ara està vist que no vol votacions; comença a adonar-se del que és governar en minoria. Si no es veu capacitada ja sap que pot dimitir voluntàriament.
Per cert la moció es va aprovar i ara tindrem plenari tots els mesos a un dia i hora concreta no com ara que l’alcaldessa els convocava quan li venia bé sense tindre en compte altres consideracions.
També comentar el comportament de xiquet que van tindre arramblant amb les ampolles de cava i enduguent-se-les al despatx de l’alcaldessa, tindrien la boca seca i els faria falta líquid.
Com sempre esperem que gent que va viure el plenari o que disposa d’altres versions i les vullga exposar o simplement fer un comentari, que el fasa.
Bon Any.

25 comentaris:

  1. Per el que he oid, pareix a esta persona no se li pot fer la contra, és molt forta quan compta amb un suport però en el moment que es veu amb insusficients recursos busca l'eixida com siga, inacceptable el que ha fet, pareix no recorda que porta tota la legislatura sense donar opció a res a l'oposició, no entregant el que se li reclama i introduint la gent que ella estima oportú als llocs de treball que puguen existir, mireu la llista d'admesos per a l'escola taller, este és un cas per a debatre en gran manera, també vull dir-li que la gent d'esquerres al mateix que la gent d'altres ideologies som gent sana, gent amb principis i amb uns valors que probablement ella no ha tingut mai, dic açò per que no li admet els desqualificatius que solta, ara per part de vosaltres és el moment de dir-li per on ha d'eixir.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  2. Amigo Robin, siempre la ignorancia es muy atrevida y el poder en ciertas personas emborracha y ciega, pero cuando todo pasa y mas en un cargo tan insignificante la resaca trae sinsabores que no compensan los euros que se cobraron, en estos casos solo se pude salir tranquilo con la conciencia limpia y el cariño de muchos,aunque no te voten pero que sabes que no les hicistes ningun daño y para todo esto hay que ser inteligente y buena persona.
    Feliz año y salud para todos

    ResponElimina
  3. Amics socialistes, crec a pesar de tot l'esforç que esteu realitzant el poble de Benirredrà necessita molt més, no podeu consentir que es continue governant de la forma que s'està fent, tingueu en compte que les conseqüències al final les pagaran tots els habitants, tant personal com economicament, este poble necessita un canvi radical i quan dic açò em referisc a una MOCIÓ DE CENSURA, cal acabar amb tots els despropòsits que s'han vingut originant, si, cal posar les coses en el seu lloc, heu de col·locar novament als seus llocs de treball a les persones que han sigut separades, heu de donar un toc d'atenció al secretari, heu de revisar tots els comptes de l'ajuntament que vorem en quina situació es troben i intentar reduir el gasto de l'ajuntament, heu de revisar totes les adjudicacions que s'han donat al personal que s'ha contractat i vore que persones han quedat fora d'estos llocs de treball i per que motiu i després d'açò fer-ho arribar a tots els veïns.
    Espere prengueu mesures i als companys que visiten el blog vull dir-los que cal donar opinions, si, opinions constructives, evitant en tot moment les desqualificacions, no pot estar el blog totalment exempt de les vostres opinions que realment són les que valen.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  4. Com sempre, amic Robín, tens molta raó en els arguments que introduixes. Pense igual que tu, el poble no está en bones mans, en un poble com Benirredrà, que no és més que això, un poble, no es pot fer la política que està fent-se i no parle tan solament dels arguments que tu introduixes, també hem de valorar la relació entre les persones, que realment són la part més important de qualsevol d'este poble. Pel bé de tots, coincidisc amb tu crec que este govern municipal no pot continuar i es fa necessari una conjunció de les anomenades forces progressistes i acaben en este govern municipal clarament reaccionari. MOCIÓ DE CENSURA JA.

    ResponElimina
  5. Estoy con vosotros, no me está gustando lo que veo en el gobierno municipal y ya que ahora la mayoría en el Pleno lo tiene la oposición, pues eso, tendrían que hacer alguna cosa para que la mayoria progresista en el Ayuntamiento, fuesen los que tuviesen la alcaldía. Menos egos personales y soluciones a los problemas coyunturales, debeís llegar a un compromiso de año y medio. En las próximas elecciones ya se volverá a hablar, o no.

    ResponElimina
  6. MOCIÓ DE CENSURA SENSE DUBTES

    ResponElimina
  7. En primer lugar, dar la enhorabuena a Robin, por sus afirmaciones tan acertadas. El actual gobierno municipal, solo se dedica al autobombo y esta conduciendo a Benirredrà, a un enfrontamiento entre los vecinos. La realización de obras que provienen de subvenciones de los gobiernos del PP no debe ser el fin, sino un medio para hacer y unir mas al pueblo, y eso los vecinos lo saben. Siento envidia al recordar lo que ha cambiado este pueblo en los últumos 25 años. Se pasó de ser un pueblo sin futuro,donde los jovenes no querian vivir aqui, a un pueblo envidiado por todos, no solo por su desarrollo urbano, sino por su convivencia, por el respeto a los demas y porque los políticos servian al municipio y no como ahora que los politicos del PP, solo piensan en cobrar del ayuntamiento, cuento mas mejor. La crisis para los demas.

    ResponElimina
  8. Sembla que siga una votació, jo també vote per la moció de censura

    ResponElimina
  9. Amics i amigues:
    Entenc els vostres arguments i els comparteix parcialment quan demaneu la moció de censura.
    He sigut, des del primer dia, molt crític amb aquest govern. Crec que, independentment que sigui del P.P., no estan preparats, cap dels seus membres, per a conduir a aquest poble.

    Jo també pense que aprofitar la conjuntura política i dur subvencions ha de ser un mitjà per a millorar la qualitat de vida pero no una finalitat i menos quan es perd la bona armonia i altres aspectes socials.
    Aquest govern ha portat la segregació social, molts dels assumptes que afecten a l'ajuntament i els seus veïns s'amiden pel color polític de les persones, quan aquest precisament no hauria ni de considerar-se havent altres criteris mes objectius i justs sobretot tenint en compte els temps que corren.
    En fi una sèrie de circumstàncies, lamentables, que mai s'havien viscut amb altres governs municipals.
    Pel que fa a la moció de censura que proposeu, he de dir que no sóc massa partidari i ho vaig a argumentar:
    Una legislatura de 4 anys té diverses fases, en la primera es dissenyen els objectius possibles, es realitzen tots els tràmits administratius, es busca el finançament etc. En la segona s'executen i en la tercera es posen en funcionament i “s'explota l'èxit”.
    Queden 17 mesos de legislatura, es poden reconduir algunes coses però es poden iniciar molt pocs objectius nous ja que estan per acabar altres ja iniciats pel govern popular.
    Tenint en compte les circumstàncies exposades en els punts anteriors no cregueu que l'Alcaldessa es pot presentar com un a víctima davant el poble i considerar-se una màrtir davant les persones que no coneixen o no saben el que realment està passant?. No cregueu que aquesta circumstància puga afectar a les pròximes eleccions?. No penseu que és millor començar una legislatura amb plantejaments d'esquerres, donant major participació als col•lectius i veïns de poble?.
    Crec que hi ha molt per canviar, bastant per fer, relativament poc temps fins a les properes eleccions i insisteixo que em preocupa que aquesta senyora pugui presentar-se com una màrtir.
    És cert també que personalmene donaré suport a qualsevol decisió que en aquest sentit s'adopte, tenint en compte que des de la meva posició tal vegada no dispose de tota la informació ni de tots els elements necessaris per a prendre la millor decisió.
    Salut

    ResponElimina
  10. No es tracta de promulgar una moció de censura tan sols amb l'objecte d'apartar del govern a gent que diu estar governant quan verdarement el que estan fent és mirar també pels seus interessos particulars i a les proves em remet, vore sou, vore admés en labors de treball en l'ajuntament, vore admesos en l'escola taller, vore la crispació creada entre govern i associacions, vore l'enfrontament que hi ha provocat entre veïns, vore l'endeutament en què es troba actualment l'ajuntament, etc. que es diga o puga dir l'alcaldessa que en este període de temps ha rebut més subvencions que el govern socialista, pel que he pogut esbrinar, els conteste. Els socialistes quan van entrar en l'inici de la democràcia a governar la població van trobar un ajuntament amb les seues arques completament buides, l'objectiu primordial dels habitants en edat de joventut era anar-se a viure a altres llocs amb major qualitat de vida i servicis. En tota esta etapa de govern socialista i gràcies a l'esforç realitzat de forma TOTALMENT DESINTERESSADA, sense percebre pesseta o euro a canvi van transformar esta població, es va construir un centre social, un poliesportiu que era l'enveja de les poblacions de la Safor, un ajuntament que molts volgueren, uns servicis acords amb grans ciutats, que més es pot desitjar, sí, si hi ha més i possiblement la principal, este poble era un poble totalment unit, la gent es volia, es respectava i en tot moment s'estava disposat a prestar l'ajuda que poguera necessitar qualsevol veí.
    Este poble necessita un canvi, amb un govern progressista, amb un fre a l'endeutament, amb una actitud de reconciliació per a la unió de tots els veïns i per a això MOCIÓ DE CENSURA JA..
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  11. A l'amic Turpin, tot raonament és vàlid, després d'una seriosa reflexió i els teus arguments ho són, però ho són tots i jo vec que si ara tu no posaries una moció de censura es basan-te en la possible canonització de l'actual alcaldessa, facil de rebatre si ten en compte el rebuig que tendries de molta gent que no comprendria que no li la poses en el moment que si que li la pots posar.
    També has de tindre en compte que no faries només que donar racionalitat al que ha votat la gent, ja que han votat en criteris d'esqueres, i fins i tot Sito Clavier s'ha donat compte que esta senyora no està per ocupar el lloc que ocupa. No se si ell està per la labor de plantejar una MOCIÓ DE CENSURA, però si ell vol i posant-me en el lloc dels socialistes jo no m'ho pensaria.
    És una situació que te que redreçar-se i quant avant es fasa millor, no pensem en blaus ni rojos, si deixem passar 17 mesos més, açò pot acabar en un caos total.
    Està clar que açò és un poble menut i tot aquest desgavell donaria molt que parlar; però i deixar que aquesta situació continue, això no és un desgavell. Molta gent opina que el desgavell és continuar en aquesta situació.
    De totes maneres el debat està obert i tothom pot opinar. La meua opinió ja l'he deixat.
    Salut

    ResponElimina
  12. Per a poder fer la moció se censura hi ha que comptar amb el vot del verd, eixe xic no es de fiar i no es deu de comptar amb ell, no tot val

    ResponElimina
  13. Lamentablemente muchas cosas no se pueden exponer en este foro, pero creo que hasta ahora nadie habia pensado en una moción de censura, pero tal como se van desarrollando los acontecimientos, el planteamiento tiene que ser rapido, porque si se espera a la proxima legislatura quién lo pagaría muy caro seran los vecinos de este pueblo que entonces pasarían a ser los mártires de esta gestión del gobierno local y es algo que se ve venir en muchos aspectos y no tan solo economicos sino tambien sociales y sino a los hechos me remito (denuncias, insultos, expedientes disciplinarios, caso omiso a los procedimientos...)

    ResponElimina
  14. Visto lo expuesto, para mi lo correcto és plantear una moción de censura, si el verde quiere (sobre el recae la tarea de quitar lo que en su día puso, contra la opinión de algunos de sus votantes), hacer una política coherente, hacer pueblo i a ver que pasa las próximas elecciones. Si se deja que esto continue así tenemos el peligro de caer en la política triunfalista de la derecha valenciana. Mal rollo.

    ResponElimina
  15. Amic Turpin, llig els teus comentaris els quals veig sempre són amb verdaders raonaments, sempre he tingut clar que hauríem d'esperar a la pròxima legislatura, però després de molt de reflexionar he arribat a la conclusió que com més prompte millor, hi ha que parar la sèrie de despropòsits que s'estan originant, no seria molt agradable entrar a governar amb un ajuntament totalment endeutat i en el que poques coses pots fer pel poble, he reflexionat molt, molt, en el plantejament d'una màrtir, creus pot ser una màrtir quan ha pogut pagar part de la seua hipoteca (si la té), amb un sou desorbitat que ha eixit de les arques de l'ajuntament?, creus que el seu partit li va a reservar el lloc de cap de llista per a
    les pròximes eleccions?, jo opine que no. Hi ha gent més necessitada de un lloc de treball en el poble que els que han sigut contractats en l'ajuntament o en l'escola taller, naturalment una moció de censura s'ha d'analitzar molt detingudament, vore els pro i contres que puguen ocasionar, opine hi ha gent molt preparada en els socialistes que voran de la conveniència o no, però naturalment crec que la seua decisió serà la més digna per a tots els veïns i crec de produir-se, no són persones de revenjes i tractaran a tots els veïns de la població de la mateixa manera, sense distinció de colors (cosa primordial).
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  16. Amics,
    Els motius que exposeu són evidents i els comparteix totalment.
    Estic segur que al final es prendrà la millor decisió i que serà producte d'un profund anàlisis en el qual es tindran en compte tots els factors que puguen influir, per això és pel que, sens dubte, ho aplaudiré.
    No obstant això segueix sense tenir-lo clar i per tant grans dubtes sobre la conveniència de la moció de censura:
    - és convenient que tornem a estar en mans d'una persona que ha demostrat ser un penell, no tenir cap criteri i menys coherència? per on pot sortir el día que se li tornen a creuar els cables?.
    - pot influir negativament aquesta decisió en les pròximes eleccions?
    Salut

    ResponElimina
  17. Amigo Turpin, entiendo todas tus dudas y sinceramente tambien han sido las mías, pero hoy por hoy hay que tener la valentía suficiente para decir "basta ya" de tanta incompetencia y de tanta política de partido pero no de pueblo, mártires los haran su propio partido que no los asumiran para ningún tipo de función. Y por otra parte en política por desgracia siempre se esta en manos de alguien, pero para eso se cuenta con la habilidad del pilítico tanto por una parte como por la otra.
    Y si influye negativamente para las próximas elecciones, la conciencia quedara muy tranquila, porque se habra actuado no para desgastar este gobierno local tan nefasto , sino
    para poder subsanar tanta incompetencia, tanto desproposito y tanta mala...

    ResponElimina
  18. estic d'acord amb turpin.
    No oblideu el que ha fet el mal anomenat regidor "SITO" no és de fiar.Acabar la legislatura fent una crítica constructiva.
    Sento

    ResponElimina
  19. El que s'haja de fer no es fa pel bé de Sitó, ni del PP, ni del PSOE. El que es faça, s'ha de fer pensant en el bé de la majoria del poble de Benirredrà. Tots els que estem ara ací ens anirem però el poble quedarà. MOCIÓ DE CENSURA (si es pot fer que es faça ja).

    ResponElimina
  20. Que us sembla el full sobre la programació del “Porrat de Sant Antoni” que han repartit per les cases?

    A mi em sembla vergonyós que ho facen en castellà i amb faltes. Esta clar que no poden aspirar a mes
    Fins i tot amb aquests detalls demostren la seva falta de.... bueno, de tot
    Salut

    ResponElimina
  21. Jo us done suport. Què es faça ja la moció de censura perquè aquest poble no pot ser governat ni un dia més per el PP. Així dons, no deixeu passar aquesta oportunitat.

    ResponElimina
  22. En l'ultim plenari es va acordar es faria mensualment un ple, per dit motiu en este mes de gener deuria fer-se un, podeu dir la data si se sap o bé passarà al mes de febrer.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  23. Si no passa res, el proper Plenari de l'Ajuntament de Benirredrà es celebrarà el proper dimecres 27 de gener a les 20'00 hores.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.