dijous, 24 de desembre del 2009

XICOTETA FELICITACIÓ DE NADAL

En estos dies de confraternitat només quatre lletres per tal de desitjar-vos a tots que passeu uns dies de pau, amor i tranquilitat junt a la vostra gent volguda. I que hi haja bones relacions entre tots els vostres coneguts, ja hi haurà temps de discussions i reivindicacions, ara toca amistad i bona voluntat.
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU... a tots i totes.

3 comentaris:

  1. Y si es posible que que estos deseos se hagan realidad los 365 dias del proximo año y que el sentido común y la buena voluntad rigan la vida de todos los vecinos de este maravilloso pueblo.

    ResponElimina
  2. Me gustaría saber que se piensa al respecto de la actuación de la Alcaldia en el pleno del 30/12/09, ya que nos despidió el año llamandonos gentuza. Si todo el que piensa de forma deiferente a ella, es gentuza ¿ Que hace representando 1586 razones para trabajar ?.

    ResponElimina
  3. Vaig estar al l'últim ple de l'any. Em va donar vergonya vore la reacció de la senyora Alcaldessa. ¿Cóm pot acusar l'oposició de practicar "terrorisme polític"?¿Cóm es pot ser tan poc demócrata?¿Cóm es pot ser tan irrespetuós amb l'adversàri polític?... i tot per perdre una votació. Si va a continuar aixina li recomane que es prenga una valeriana abans de cada pleno, que per cert, ara serà tots els mesos.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.