divendres, 20 de novembre del 2009

DE TOT UN POC

Posem aquest punt obert per tal que aneu colocant els vostres comentaris diversos al voltant dels temes d'actualitat del nostre poble de Benirredrà. Però feu-ho en trellat que sinó ens denunciaran.

11 comentaris:

  1. Per fí..., ja s'ha procedit a la poda dels arbres del carrer Ample, no se qui haurà sigut l'il·luminat que ha efectuat este treball, però per descomptat puc dir que este treball bé l'haguera pogut utilitzar per a un final de carrera o màster en agricultura. Es vergonyos.
    Un abraç i Endavant.

    ResponElimina
  2. Amigo Robín, esperemos que todo quede en la poda de los arboles y que al resto le pongan un poco más de profesionalidad o capacitación

    ResponElimina
  3. S'm'havia comentat que existia un blog existent a Benirredrà que al mateix temps diuen és simpatitzant del pp cridat mister x i la meua curiositat ha sigut entrar en dit blog i llegir els comentaris que en ell es publiquen, els he llegit tots i he arribat a la conclusió que tots o practicament tots han sigut escrits per la mateixa persona, però més enllà, m'ha cridat l'atenció un que literalment diu així...
    "Anónimo dijo...
    La verdad es que desde que está el Partido Popular en el ayuntamiento de Benirredrá el pueblo ha mejorado mucho y espero que en las próximas elecciones vuelva a salir reelegido. En Benirredrá ya sabemos de que calaña son los socialistas y hemos sufrido sus consecuencias durante muchísimos años."
    Naturalment vull contestar a este anònim, i dic que respecte però no compartisc la seua opinió que el poble haja millorat, espere que en les pròximes eleccions no se servisca d'un vot d'esquerres per a poder malament gobenar el nostre poble i que no li admet que tracte als SOCIALISTES d'esta població de "calaña". He de dir-te, en uns casos segons he conegut i en altres segons m'han comentat, que, des de l'inici de la Democràcia en què en totes les legislatures ha governat el PSOE, res pots dir de cap dels alcaldes haguts, ni de "El tio Gustino", com el cridaven a Agustín Mafé, ni de Ximo Carbó, ni de Pascual Ivars, com tampoc de cap dels regidors que ha tingut este partit en el poble. La calaña d'estes persones simplement ha sigut treballar DE FORMA TOTALMENT DESINTERESSADA PEL POBLE I PER A LES PERSONES DE BENIRREDRÀ, esta és la calaña dels Socialistes de Benirredrà, ara bé, en el teu cas t'has posat a pensar o a esbrinar LA TEUA CALAÑA?.
    Continuarem parlant del tema.
    Un abraç als Socialistes i Endavant.

    ResponElimina
  4. A proposit dels arbres del carrer ample.Son de la varietat “Ficus Nitida”,i es plantarem perque son els ideals per a plantar a les voreres ia que no creixen masa les arrels i no trenquen les mateixes.El altre día, cuan en portaven un ó dos esporgats jo “corazón de buen alma” li vaig dir a Luis que gastara una motoserra de percha que comprarem per a tal menester, a fí de moldejarlos com abans.Contestació.- No es pot fer ruido per el matí. Resultat, dos solcs de ENSISAMS,sols els falta un cordellet a la part de dalt.

    ResponElimina
  5. Aquesta dona contínua sense assabentar-se.
    Encara no sap que tant la Constitució Espanyola com l'estatut d’autonomia contemplen que s'haurà de tenir una especial consideració amb les llengües autòctones. Com diem els valencians, ella passa del músic del tocador.

    Sense entrar a considerar el contingut dels seus últims pamflets propagandístics em sembla un insult que des d'aquest ajuntament no s'utilitzi el valencià per res..... i el pitjor... ningú diu res de res, ningú protesta inclòs els polítics de l'oposició a veure si us poseu les piles ja d'una vegada i almenys que s’escolte la veu crítica!
    Salut

    ResponElimina
  6. No per favor, víctimes no...¡que acabe alló que va començar!

    ResponElimina
  7. Lo primero y principal felicitar las fiestas navideñas a todo el mundo, luego esperar al último pleno del año que será como siempre con alguna sorpresa final por parte de la Alcadia con su buen talante y su forma de manipular a la gente. Esperemos en este año 2010 trabajar todos juntos y poder expresarnos con un único lenguaje común.

    ResponElimina
  8. Ja he pogut escoltar la gravació del plenari de hui, deplorable, verdaderament deplorable, esta ha sigut l'actitud presa per part del govern de Benirredrà, no es pot tindre actuacions com la de hui, que mal existix en un diàleg en el ple?, açò és el que verdaderament estava passant, en tots els debats hi ha els torns de replica i contrareplica i és el que verdaderament deu fer-se, però clar, quan la persona amb la que estas debatint no té arguments, no té capacitat de reacció per a poder contestar i debatre, el mes prudent, que és el que ha passat, com en temps passats, ací mane jo i s'alça la seció, OLEee.
    Espere pel bé de Benirredrà tinga els dies comptats en el govern.
    Continuarem comentant.
    Feliç any nou a tots,
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  9. "La alcaldesa de Benirredrà, Cristina Gutierrez, inaugura la nueva iluminación de la iglesia de Las Esclavas subvencionada por la Consellería de Agricultura, Pesca y Alimentación de la Generalitat Valenciana. 05-01-2010"
    Con la falta que hace cuidar a los agricultores valencianos, la conselleria de Agricultura se dedica a ilumninar campanarios, esto es el mundo al revés, será porque dicen que no tienen agua y por lo tanto no pueden dedicarse a la tierra.Con la que esta cayendo con el cambio climático. ¿Quién pagará este derroche de luz?
    Sento

    ResponElimina
  10. Jo crec que tots ho sabem. La llum (el rebut mensual) la paga el poble de Benirredrà, es a dir tots els que paguen impostos a l'Ajuntament de Benirredrà. L'Alcaldessa és molt esplendida; amb els diners dels demés.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.