dimecres, 12 d’agost del 2009

FESTES 2009, ADEU

Ja hem passat les festes de 2009.
Que vos han paregut?

5 comentaris:

  1. Han estat marcades per la pluja. No son les festes d'abans on eren protagonistes les associacions de festeres i festers i el poble. Ara son les festes de l'Alcaldessa. Sense el seu vist i plau no es mou ni una fulla. Un altre aspecte a resltar: la falta de puntualitat de la màxima autoritat local. Algú va dir que tot es pot perdonar d'un polític excepte ... el ridícul. I una altra cosa. Les associacions no estan mortes -com el govern local voldria-. Al dinar de les festeres acudiren 50 dones i al sopar tradicional -feliçment recuperat enguany- de corder al forn, 70 festers casats. Tot un èxit.

    ResponElimina
  2. Las asociaciones tienen su espíritu y sus gentes, las fallas los falleros, la Semana Santa los cofrades, las amas de casa, la música y todas ellas son dirigidas democráticamente por sus juntas, todas solicitan sus subvenciones y todas trabajan para su buen funcionamiento.¿Por qué a los festeros y festeras del pueblo se les ha quitado ese derecho?
    Me gustaría que alguien me contestara

    ResponElimina
  3. Las asociaciones de festeros i festeras solo saben que han dejado de percibir las subvenciones que tenían concertadas y por tanto no han hecho las contraprestaciones a estas subvenciones ni el año pasado ni este; hace dos años si que se realizó el día de fiesta del Sagrado Corazón de Jesús, a cargo del presupuesto de los festeros casados y el Ayuntamiento, presidido por Doña Cristina Gutiérrez, no cumplió con su parte del pacto y no pago la subvención que las asociaciones de festeros tenían pactadas. El motivo, de la retirada de estas subvenciones, solo la alcaldesa y sus allegados lo pueden saber. Que digan porque lo han hecho. Si aparte hay alguien que lo sepa que lo diga.

    ResponElimina
  4. Perdoneu, perdoneu, perdoneu-me... resulta que m'he perdut les festes, ¿Podrieu repetir-les?

    ResponElimina
  5. Patètic assistir a un dels "sopars populars" i veure que tota la gent sentada començant a sopar el seu entrepà, la taula parada, la picada servida.......i atragantant-se sense beguda perque no podía servir-se fins que no arribara la protagonista de la festa.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.