dimecres, 9 de setembre del 2009

CAP ON VA BENIRREDRA?


Ens agradaria que opinareu al voltant de la notícia que vos adjuntem al costat. Sembla que s'obri un nou procés polític a Benirredrà. Esperem que en ell triomfe la legalitat, la justícia i el compromís per Benirredrà davant dels interessos particulars; canviant les directrius que tenia l'anterior govern de Blaus-Verds.

12 comentaris:

  1. Lo que mal empieza,mal acaba y aquí la muestra

    ResponElimina
  2. Era d'esperar que el pacte que tenien blaus-verds no prosperaria en tota la legislatura, ara cal analitzar els motius que van portar a segellar el dit pacte i com no, també els motius que han originat la seua ruptura. En esta legislatura queda ben clar que encara que es tinguen els mateixos principis, encara que s'estiga en el govern per temes econòmics o particulars o per temes de discrepàncies cap a l'anterior govern, amb l'alcaldessa és totalment impossible el poder realitzar conjuntament cap treball en benefici del poble.
    Anim un abraç i Endevant

    ResponElimina
  3. Pues a mi parecer se trata de un "mal rollo" que le ha entrado al verde, unido al deseo de reivindicarse ante sus electores de cara a las próximas elecciones. De todas maneras, dimitir a dimitido, pero, no sabemos si continua cobrando o no. Aunque pronto lo sabremos. Si tiene una actitud dócil respecto al PP, pues cobra; en cambio si tiene afan de revancha, pues no cobra. Tiempo al tiempo.

    ResponElimina
  4. Demuestra, una vez mas, que no es persona de fiar, que sólo obedece a sus intereses y supongo que a los de su amo y en definitiva que todo esto es simplemente una estrategia política de cara a las próximas elecciones.
    Su amo ya ha declarado públicamente que se presentará y ¿con qué discurso? lo lógico es un discurso de izquierdas pero ¿gobernando con el PP en Benirredra? ¿quién se lo va a creer? por eso y solo por eso es la hora de "cortar", que nadie se engañe y que nadie SE DEJE ENGAÑAR OTRA VEZ.

    ResponElimina
  5. Lo d'este xic es patètic, sempre va de víctima, el que ha de fer pel bé del poble és anar-se`n a casa. SITO VES A CASA JA!

    ResponElimina
  6. Pues que más vale tarde que nunca. Y ahora a ver que hace el señor Clavier; si se ha dado cuenta que esta señora no es de fiar, que le ha engañado, que ha actuado a sus espaldas. A ver si nos la deja gobernando en el pueblo. Lo que no quiera para el, que no lo quiera para los demás.

    ResponElimina
  7. Oye Robín, releyendo tu comentario, me he dado cuenta que tu debes saber mucho de por que pacto con el PP el verde, i demás entresijos. Dicen por ahí que quería ser él el alcalde i que sinó que pactaba con los "blaus". Un día tu, o alguien que domine el tema, que lo coja con tiempo y que nos ilustre de las cosas que pasaron en aquel crucial momento.

    ResponElimina
  8. Jo crec que açò era la "Crónica de una muerte anunciada". Com ha dit algú abans, amb l'alcaldessa és difícil la convivència política. De fet, ni els seus estàn segurs al seu costat (Esteban Faus, hagué de dimitir, Pepito el "jardiner" està de baixa per depressió...) Així que Sito ha sigut una víctima més del sistema. ¿Qué passarà a partir d'ara?... Teòricament no rés fins a les pròximes eleccions. Crec que el grup socialista està actuant de la manera esperada; es a dir, desenvolupant el su paper d'oposició i de denuncia d'aquelles coses que no es fan com cal. Allò que ells han començat (PP-Verds) que ho acaben. El poble ja es jutjarà.

    ResponElimina
  9. Remember Pep "el salat", he is in our mind.

    ResponElimina
  10. Para hacer referencia al comentario de Pep " el salat" es necesario saber en que situación se encuentra en este momento. Después de las acusaciones tan fuertes hechas en el último pleno todo sigue como antes, nada se sabe de Pep ni tampoco de Bataller. En este Ayuntamiento se puede hacer lo que quieran pues nunca pasa nada.

    ResponElimina
  11. Vistes les manifestacions fetes en els retalls de premsa i ràdio, opine que el que tracta ara el regidor dels verds és canviar totalment la seua estratègia política de cara a les pròximes eleccions, saben molt bé, tant ell, com el seu cap, que no poden anar a uns comicis en la situació en què es trobaven governant al costat del pp. En dates futures vorem la seua forma d'actuar en els plens i llavors verdaderament podrem jutjar mes obertament tot el que ha succeït en el poble de Benirredrà. Vosaltres els SOCIALISTES de Benirredrà heu de continuar treballant sense parar de la mateixa forma que l'heu vingut fent en l'oposició i pot donar-se el cas que en moments puntuals i per a projectes de futur podeu ser majoria.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  12. l'actuació teatral del regidor dels Verds, es patetica. Vol fer creure que es una victima, quant ell es el culpable d'haver sostingut un govern impresentable, i si no, que es repase les actes i actuacions dels plenaris.
    Deuria tindre un poc de mes vergonya, i el poc temps que li queda de ser regidor, fer-ho d'una forma mes honesta, i sobre tot, amb molta autocrítica, i por lo menys eixir amb un poc de dignitat.
    Els temps, posa a cadascú al seu lloc, i de moment el lloc del regidor del Verds, está en la part mes fosca de l'historia recent de Benirredrà.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.