dilluns, 3 d’agost del 2009

Festes de Benirredrà

I les festes què?
Tots vegetarians?

5 comentaris:

  1. QUE DE 1600 HABITANTES SEAN 1600 FESTEROS ES UNA BURLA HACIA LAS COMISIONES, PUES ESTA DICIENDO QUE NO RECONOCE A LOS FESTEROS NI A LAS FESTERAS COMO PARTE DE LA FIESTA, QUEDA CLARO QUE NO LE INTERESA PARA NADA LA GENTE, Y VUELVE CON LA CALLE RONDA, NO SE DIO CUENTA DE QUE EL PROBLEMA NO ERA LA CALLE, SINO LA ACTITUD AUTORITARIA DE IMPOSICIÓN DE UN SOLO CRITERIO, POR ELLO SIGUE CON LAS MISMAS. ( LA CULPA DE TODO EL PSOE QUE NO ACEPTA LA DERROTA: TARDARÁ MUCHO TIEMPO EN CAMBIAR LA CANCIÓN)

    ResponElimina
  2. Que roïns son estos del PSOE. ¡La que van armar ahir! Van fer ploure tant, que el sopar se l'hagueren d'endur en caçoles cadascú a sa casa. Es que no sabeu perdre.

    ResponElimina
  3. Menjarem corder tots junts els del PP i els del PSPV. L'alcaldessa es vegetariana.

    ResponElimina
  4. ara van per ahi els tradicionals tambors del homes... eixos homes que em trauen el somriure... i que, "sense gana", es menjaran la cuixeta de corder...
    sols de sentir-los m'ha caigut la llagrimeta...quan s'acabara la censura??

    ResponElimina
  5. ¿ Y las fiestas del 2010?.¿Serán el reflejo del protagonismo de las "nuevas festeras"?¿tendremos también una nueva falla?

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.