divendres, 24 de juliol del 2009

El TSJCV dóna la raó a CCOO PV i anul·la l’Ordre d’EpC: ni en Anglès ni objecció de conciència

La Sentència exigeix la retirada de l’Ordre i dóna la raó a CCOO PV en la seua defensa de la dignitat del professorat
La FE CCOO PV va recórrer l’Ordre d’organització pedagògica de l’assignatura d’EpC basant-se en tres arguments principalment:
- Existeix una Ordre del 98 (aprovada mentre Francesc Camps era conseller d’educació) sobre els programes lingüístics on s’estableix quins centres i sota quines condicions poden elaborar programes plurilingües
- Ordenar que una assignatura s’impartisca en anglès significa donar reconeixement d’una llengua (l’anglès) que no és oficial, com si ho fóra.
- L’Ordre conculcava els drets de les famílies a escollir la llengua en la qual han de rebre l’ensenyament els seus fills i filles.
Els recurs argumentava a més que l’opció d’escollir les famílies els temes que estudiaven els seus fills atentava contra la llibertat de càtedra.
Una primera sentència contra el govern del PP, significarà això que també poden condemnar a Francesc Camps i els seus col·legues pels "Cas Gürtel", sembla ser que alguna cosa està canviant.
Salut

1 comentari:

  1. De vegades funciona i tot l'Estat de dret. I aquesta és una d'eixes vegades en les què comproves que la Justicia és implacable. Per cert, un Estat de dret que ací, al PV sembla segrestat pel PP. Ni un pas enrere. El senyor conseller de la cosa, en lloc de recular i reconeixer que la política educativa es una "castanya" (com quasi tot el que toca el PP), diu que anirà al suprem. Més gasto i més divisió. Pero com l'avalen les majories absolutes.... ¿Quan obrirém els ulls? Lo dit, una molt bona notícia. Ja està bé de que uns polítics sense escrúpols juguen amb l'educació dels nostres fills. Senyor BLACKBERRY FOUNTAIN: Vosté sí que necessita Educació per a la Ciutadania, en castellà o en valencià, trie vosté.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.