dilluns, 20 de juliol del 2009

SOUS ALCALDES/ESSES

Tancat ja el termini de votació i comptabilitzats tots aquells que han volgut participar; ens queda el següent resultat:
A l'opció que cobren el que vullguen ells/elles, ha votat un total d'un 12 % dels participants.
A l'opció que no cobren res ha votat un 8% dels participants.
A l'opció que l'Estat hauria de regular el salari dels alcaldes ha votat el 76% dels participants.
A l'opció que haurien de cobrar el mateix que cobraven en el lloc on treballaven abans ha votat el 4% dels participants.
Per tant l'opció majoritària entre la gent de Benirredrà que consulta el nostre blog, és que els alcaldes haurien de cobrar per desenvolupar la seua tasca, però no el que ells/elles els done la gana. La majoria de gent opina que l'Estat hauria de regular el salari dels alcaldes. Més encara si tenim en compte el cas dels pobles menuts i amb un terme municipal molt reduït. Tal vegada posar un percentatge del pressupost municipal seria el més adequat.
Nosaltres no som els que tenim que posar les solucions, però ahí queden unes idees. Cadascú que les analitze i que extraga les seues conclusions.
Salut amics.

1 comentari:

  1. Los sueldos suelen ir acorde con la capacitación y responsabilidad del puesto de trabajo, por eso no es de extrañar que en este Ayuntamiento se hayan fijado a capricho, porque visto lo visto, el pueblo de Benirredrà esta perdiendo lo invertido con sus impuestos en estos políticos (PP-VERDS), de grandes sueldos, pocas ideas y mucha mala......

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.