dissabte, 18 de juliol del 2009

INCERTA GLÒRIA ...

Videos del Ple Extraordinari: Part1 - Part 2 - Part 3


... és la que tenim tots els veïns de Benirredrà. No ens mereixem l'equip de govern que tenim. Quan en la falla diuen que són pocs però valents, l'equip de govern de l'Ajuntament de Benirredrà encara no sabem on estan posant l'ou (en cap moment la nostra intenció es ofendre les gallines).

El dia 17 de juliol de 2009 hi havia convocat un Ple Extraordinari, convocat pels regidors del PSPV de Benirredrà. Hi havia dos punts en l'ordre del dia; els dos feien referència a la qüestió del policia local Don Josep Camarena. La idea era aclarar els succesos i la mala actuació feta per part de l'Alcaldessa i la regidora delegada, per instruir el cas, del PP.

El soci estava de vacances al Pirineu (forta llavada de mans), el nebodissim no podia participar (pels llaços familiars), els regidors del PP estaven en minoria en la votació.

Fent ús de la seua valentia tradicional s'amaguen darrere del secretari de l'Ajuntament, el pobre xic sabra el que fa per tal de guanyar-se el sou i les responsabilitats que tindrà. Es llig un escrit que no feia massa al·lusió als fets que motivaren el Ple i pels quals volien justificar la seua responsabilitat i no acudir al Ple en qüestió (un escrit, per cert, sense signar i sense registre d'entrada. Perquè el va acceptar el Secretari?, com veieu un xic llest).

La portaveu del PSPV va fer exposició dels fets i, clar, les seues preguntes (retòriques) es van quedar sense contestació. Tots es van quedar prou despagats esperaven explicacions coherents i convincents de perquè se li havia retirat l'expedient al policia local (por al verd, arrepentiment, canvi de pensar, ...) ens quedarem en el dubte, encara que en el fons tots tenim idea del que ha passat.

Dues coses per tal d'acabar: 1. Mai en la vida l'equip de govern ha estat absent d'un plenari, en el poble de Benirredrà. 2. De valents en tenen poc, es van omplir i no precisamet de glòria; haurien d'haver donat la cara i fer valdre (almenys intentar-ho) les seues raons i arguments.

Tots els processos tenen un punt d'inflexió i un fet transbalsador que marca un canvi de tendència; serà açò el principi del fi.

Suposem que ens hem deixat moltes coses del procés que es va donar en el Ple extraordinari, però també suposem que amb els vostres comentaris i demés anirem entre tots completant la història. Esteu tots convidats a expresar la vostra opinió.

Salut amics.

12 comentaris:

  1. Pel que fa a aquest tema crec que sobren les paraules.
    És inqualificable l'actitud d'aquesta gent, quan pense que no es pot caure mes baix succeïx algo que encara torna a caure mes baix, a aquest pas igual trau petroli.
    Ànim, salut i endavant

    ResponElimina
  2. "Qui ja ho sap tot que no vinga a escoltar-me ...", cantaba Raimón hace muchos años (aún lo hace), los dirigentes del PP se deben creer muy listos y no van a escuchar a nadie.
    Burla a la democracia y a las instituciones. Si no aceptan el juego, que ellos dirigen, que dimitan. Mucha gente se lo agradecerá (seguramente mucha más de la que ellos piensan).

    ResponElimina
  3. las razones que da la alcaldia es que los socialistas no saben perder y ven en el tema de Pepe un filón. Creo que después de 2 años gobernando si cada vez que le preguntan algo tiene que decir lo mismo es porque no tiene ningún argumento mas. Basta de decir siempre lo mismo y admita que hay gente ( gracias a Dios ) que piensa diferente .

    ResponElimina
  4. Deplorable, vergonyos, falt d'arguments, quan una persona creu té la raó dóna la cara i no s'escuda en un simple foli que res diu del problema existent, com tampoc en comentaris en la ràdio tractant de desacreditar els seus predecessors. Els anteriors alcaldes passaran a la història per haver fet progressar de forma totalment DESINTERESSADA el poble de Benirredrà en canvi l'actual passarà per haver cobrat un gran sou i haver dividit a part de la població.Regidor dels verds, ja està bé, ocupe el lloc que li correspon i faça dimitir a esta persona.
    Una salutació i Endavant

    ResponElimina
  5. DEPUÉS DE LAS DECLARACIONES EN RADIO DE LA ALCADESA, ( DICE DE PEPE CAMARENA QUE ES PRIMO DEL ANTERIOR ALCALDE Y DIPUTADO Y SE PUSO A DEDO, PERO NO DICE QUE ES TIO DE SU CONCEJAL) LA VERDAD ES QUE DE ESO HACE SÓLO 30 AÑOS, Y HACER ESTE TIPO DE DECLARACIONES DENOTA LA FALTA DE ARGUMENTARIO AL RESPECTO, CUANDO LE INTERESA ES BUENO PARA LLEVARLA A DONDE ELLA QUIERA IR CON CHOFER INCLUIDO, PERO AHORA ES UN ENCHUFADO Y MALA PERSONA. ME PARECE UNA CHIQUILLERIA DICHA POR UNA ALCALDESA QUE LE QUEDA GRANDE EL PUESTO QUE OCUPA, PUES SE OLVIDA CON MUCHA FACILIDAD QUE LA PUSO LA GENTE PARA REALIZAR UNAS FUNCIONES PÚBLICAS EN BENEFICIO DE BENIRREDRA.

    ResponElimina
  6. Em té “flipat” aquesta persona.

    Mai m'havia ensopegat amb una persona pública amb tan poca classe.

    Amic Robín, de cada dia estic mes d'acord amb tu en això que hi ha tres classes de persones: bones, roïnes i molt, però que molt roïnes.
    I mentrestant, el tenyit escorrent el “bulto”... com sempre.
    Salut

    ResponElimina
  7. http://www.gentedelasafor.net/noticias/articulo-8569.html#

    ResponElimina
  8. Esti llegint tots els comentaris que esteu escrivint, i encara que en costa un mòn qualificar lo del divendres, m`he donat compte que no podem quedar-mos quets, la impotencia en la que ens va deixar a tots els que acudirem al plè (amb alguna excepciò), te que fer que la gent que vullgam al nostre poble pugam dir "prou", que li fem entendre al Sr. Sito que està en una instituciò democratica i que aquestes actituts no son pròpies dùns representants dùn poble, i encara que la Sra. Alcaldesa estiga en el seu lloc per un acte democratic com son les eleccions municipals, no te ni idea de lo que significa la paraula
    DEMOCRACIA.

    ResponElimina
  9. No se com li sentarà tot el que està passant al verd. El que és ben cert és que en cap moment es plantejarà un canvi de govern. No parlem ja tansolament del sou que li arriba (PARA-SITO)per fer la feina que fa, allò de feina és per donar-li nom al concepte pel qual cobra. També hem d'afegir les prebendes i una d'elles és que l'executiva nacional d'Esquerra Verda, pot tindre un lloc on reunir-se. Així l'Aula de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà és utilitzada per aquesta organització política, amb el consentiment de la nostra benvolguda alcaldessa.
    Per sou i prebendes el verd no pot finiquitar una relació que sembla enquistada al nostre poble. Evidentment tot es fa en benefici del poble i la gent de Benirredrà.
    A la fi hi haurà un moment que podrem brindar amb cava i ens riurem del mal somni que estem passant, "... la nit, és llarga la nit, que llarga que és la nostra nit ..." (RAIMON).

    ResponElimina
  10. Amics, a poc a poc anem veient el talant d'esta persona, a pesar de mostrar-se de forma totalment autoritària amb els empleats de l'ajuntament als què creu són inferiors a ella, (que poc es mira a l'espill), damunt té un altre defecte major, no donar la cara quan correspon i defendre allò en el que un creu tindre la raó, sempre que s'estiga en poseció de la veritat i damunt tracta de justificar les seues actuacions amb comentaris com l'últim aparegut en la ràdio i premsa en què diu que el Sr. Camarena va ser posat en el càrrec pel seu cosí Alcalde i Diputat a dit, (esta afirmació no creieu és motiu d'una querella en contra d'ella), doncs avant
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  11. El señor José Camarena entré a trabajar en el Ayuntamiento de Benirredrà de Alguacil, cuando se cobraba muy poco y nadie queria queria trabajar de alguacil. No entro a dedo, no había nadie más que quisiese trabajar para el Ayuntamiento, actualment ha mejorado su condición laboral al estar asimilado como policia local, pero esto no por motivo de enchufe, de la misma manera han promocionado gran número de alguaciles a policias locales en todo el Estado Español. Por otra parte el hermano del señor José Camarena fue candidato del PP en unas elecciones y su sobrino es actualmente concejal del PP; por tanto su familia no es nada sospechosa de ser socialista, más bien todo lo contrario.
    A ver si ahora que el Sr. Camarena ha estado vilipendiado por la Sra. alcaldesa, se atreve de una vez por todas a decir públicamente el uso que hacia la alcaldesa del coche de policia local y el uso que hacia esta señora del horario del policia, que ahora esta ninguneando, para nada en beneficio del pueblo y la gente de Benirredrà y si para el de su partido y el suyo particular. Sr. Camarena hable, que ya ha hablado, pero hable un poco más.

    ResponElimina
  12. M'ha fet molta gràcia el qualificatiu: "Para-Sito". Jo del govern no em fiaria massa d'ell. L'atre dia amb motiu d'una projecció de cinema al carrer, com que no estava tot a punt a l'hora prevista per a la sessió, va culpar -en veu alta i per a qui vullguera escoltar-lo- que la culpa la tenien Luisa i l'Alcaldessa. Jo em pregunte: conforme les gasta la "senyo" quan li porten la contraria, ¿I haurà represàlia contra el "para-Sito"?... Podrieu fer una enquesta, però guanyaria el No. La "senyo" cada vegada li té mes por a la moció de censura.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.