dijous, 2 de juliol del 2009

TRES IDEES I UNA RECOMANACIÓ

Gent hi ha de bona i de roín, i seguint eixa idea vos recomanem que mireu l'article d'opinió que fa Robín en la notícia anterior el número cinc, llegiu-lo que val la pena. Nosaltres pensem igual que ell els roïns no són la gent del PP, on hi haurà de tot igual que en altres partits polítics. Roín, roín, pero que molt roín, ja sabem tots qui és i si no a les probes ens remetem.
Senyors i senyores del PP obriguen els ulls; BENIRREDRÀ I LA SEUA GENT és el més important, no els interesos partidistes o personals.

7 comentaris:

  1. El llamarte "facha" es un insulto que cuesta un expediente disciplinario y la suspensión de empleo y sueldo, y entonces pregunto yo el llamar "rojos de mierda" ¿ que tipo de sanción merecería?

    ResponElimina
  2. Digam que l'alcaldessa no té massa reparos per tal d'aprofitar epítets malsnonants a l'hora de referir-se als seus adversaris polítics. No obstant tildar de rojos a la gent del PSOE, és com una aventura animada, més d'ahir que d'avui, no en queda cap mena de dubte que avui en dia el socialistes de rojos en tenen ben poc; no hi ha només que mirar totes les coses a les que han desistit (marxisme, ...), hem de coincidir en que el PSOE, es un partit de centre a la recerca del poder i del vot de masses, en eixe aspecte es més paregut al PP que a qualsevol altre partit; ací és on enllacem en el comentari aparegut l'altre dia que feia referència a que la gent del PP, no són dolents, són diferents al PSOE, comparteixen algunes coses. El veritable problema és quan apareix una persona com l'actual alcaldessa de Benirredrà, que per no compartir ni comparteix les idees de cap partit polític, ni de cap organització democràtica (que s'apunte un punt el que la va llogar per tal d'encapçalar la llista del PP), eixa persona només té un nom i no sere jo la persona que li'l diga, deixe'm que els agutzils facen justícia i li digen a les "coses" pel seu nom.

    ResponElimina
  3. Quan era menut m'encomanaven al Nostre Senyor per tal d'aconseguir allò que volia o evitar allò que no volia, i deiem allò de "Jesus-Sito de mi vida" i en la nostra ternura del moment sortia el seu efecte. Vosaltres cregueu que al cap d'uns anys (no dic quants)tindrà encara validessa aquest sortilegi. Probem? o, tal vegada no cal?

    ResponElimina
  4. Seria el PSOE capaç d'acceptar la colaboració d'una persona tenyida de verd i nominalment d'esquerres i que en realitat ho és menys que la gent del PSOE. Prompte ho averiguarem. El temps ho cura tot.

    ResponElimina
  5. Peris- ... l'han vista en el barranc de l'assut4 de juliol del 2009, a les 23:02

    Sr. Clavier tot el món democràtic està observant-lo, actue. Tinga un poc de dignitat. Potser algun dia, alguna persona, puga dir alguna cosa bona de vosté.

    ResponElimina
  6. "La democracia es el proceso que garantiza que no seamos gobernados mejor de lo que nos merecemos."

    George Bernard Shaw (1856-1950) Escritor irlandés.

    ResponElimina
  7. Deixeu a Sito ja, haver-li donat l'alcaldia

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.