dimarts, 30 de juny del 2009

EL PSOE DE BENIRREDRÀ DENUNCIA LOS ABUSOS DE PODER DE L’ALCALDESA DEL MUNICIPIO

El grupo municipal socialista ha solicitado un pleno extraordinario para instar a l’Alcaldesa de Benirredrà a la anulación del expediente disciplinario contra un funcionario municipal.


Benirredrà, 30 de junio de 2009.

El grupo municipal socialista de Benirredrà ha solicitado hoy mismo la celebración de un pleno extraordinario que será el primero que se desarrollará en la presente legislatura a petición de la oposición. El motivo de esta petición se fundamenta en lo que los socialistas de Benirredrà consideran un “abuso de poder” de la primera autoridad municipal que ha suspendido de empleo a un funcionario con más de 30 años de plena dedicación como alguacil y policía local, y además, le ha abierto un expediente disciplinario. En dicho expediente se acusa al funcionario de “insultos y vejaciones”, acusación que no concuerda para nada con los testimonios que obran en poder del grupo socialista. Según los mismos, Camarena se limitó a cumplir con su deber cuando se vio obligado a trasladar a un centro médico a otro funcionario necesitado de atención. La alcaldesa le acusó entonces de haber abandonado el servicio sin su consentimiento.
Para los socialistas de Benirredrá, la apertura del expediente es “una huida hacia delante más del actual equipo de gobierno” que ya no sabe con quien enfrentarse. Primero fueron las asociaciones, los socialistas o la hostelería local. Ahora parecen haberla tomado con los funcionarios municipales, algunos de ellos con graves problemas “psíquicos” y en manos de atención médica especializada por los reiterados “abusos de poder” de que hace gala el actual equipo de gobierno.
El grupo municipal socialista, en su solicitud de celebración de sesión plenaria con carácter extraordinario, ha incluido como único punto del orden del día la aprobación de una moción en la que insta a la Alcaldía-Presidencia y a la Concejal delegada la anulación del expediente disciplinario abierto al funcionario municipal y la reprobaciónde esta actuación llevada a cabo por la Alcaldesa de Benirredrà.

13 comentaris:

  1. Verdaderament he de donar-vos la meua mes sincera enhorabona, a més d'estar complint amb el vostre deure i treball totalment desinteressat en l'oposició al govern del vostre poble, també vos preucupeu de les persones i així el demostreu, en esta ocasió recolzant a José Camarena, ànim, força, avant i primer que res les persones.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  2. Heu donat en el clau. En l'esmentat plé extraordinari a l'hora de votar la vostra moció vorém on està cadascú. Enhorabona per la iniciativa.

    ResponElimina
  3. M'alegro de la vostra decisió, enhorabona.
    Una gent que és capaç d'actuar d'aquesta forma contra una persona, el treball del qual ha estat reconegut per tots els veïns, i a portes de la seua jubilació, no fa més que qualificar-se a si mateixa.
    Aquestes actituds no fan més que confirmar el tarannà del Govern P.P.-Verds (tenyit) i que des d'aquest mitjà d'expressió, que per cert també han intentat boicotejar, hem vingut denunciant.
    Atenció ara amb el doble paper del “tenyit” i cura perquè és possible que llance la seua estratègia.
    El meu reconeixement i suport a Pep, a l'altre Pep i a tots els funcionaris municipals que imagino que amb aquest clima de treball cada jornada sera una “odissea”
    Salut i endavant mes que mai

    ResponElimina
  4. Verdaderament cada vegada estic mes flipat de vore les reaccions de l'alcaldessa, hui llig la premsa i pareix que el motiu de tots els mals són els Socialistes i damunt sol·licita que es retracten, però per favor, qui s'ha cregut que és?, com és possible tindre eixe odi tant profund contra la gent que no pensa com ella?, doncs mireu diré unes quantes veritats...
    En tots els partits, inclosos PP i PSOE, o en tots els sers humans amb ideologies o pensaments de dretes, centre o esquerres, hi ha persones bones i roïnes, (jo per la meua part acostume a posar-los a tots en el primer grup mentre no me desmostren el contrari), però per descomptat a esta dona no la puc col·locar en cap d'estos dos apartats i he de prendre un altre que diu, persones MOLT ROÏNES.
    Síi, en l'apartat de molt roïnes, perquè no és possible tindre tant de rancor i odi contra els altres pel simple fet que no pensen com ella, no és possible tractar cap treballador de la forma en què els tracta i si no, pregunteu a tots els treballadors de l'ajuntament, no és possible dividir un poble en què regnava l'harmonía com
    ho ha fet a Benirredrà, no cap en el cervell humà el vore que de ser una simple mil eurista
    (amb el major respecte cap estes persones), ha passat a tindre un sou quasi tres vegades superior en una població amb escassos recursos econòmics, i més, perquè en algun moment es destaparà tot.
    En tot el que he comentat anteriorment, dic que els Socialistes segons he vingut observant, en tot moment han estat al costat de les persones sense mirar cap color polític, han tractat a tota la gent i tots els treballadors amb l'educació i correcció corresponent i no han utilitzat l'ajuntament per a benefici propi.
    Senyors del PP. espere i desitge que prenguen cartes en l'assumpte, podem estar governats pel seu partit, però no amb una líder com la que tenen i de no ser així, espere que el verd es puge els pantalons i es plante sobre la taula i li diga... vesten a casaaa.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  5. pareix mentida que una xica, tan jove suposadament amb un cert nivell de "cultura", vivint a una democràcia,que hem lluitat per aconseguir,es comporte com una dictadora.

    ResponElimina
  6. Es pot dir més alt, però no més clar. Però no crec que el "tenyit" es puge els pantalons i d'altra banda no crec que siga positiu per a la gent que ens considerem d'esquerres, una moció de censura que converteixca en màrtir a la senyo. Els màrtirs al valle de los Caídos i el tenyit que acabe allò que va començar i que d'ací a dos anys isca a demanar el vot, no sé amb quina cara, però que la done.

    ResponElimina
  7. El poder de los politicos se lo da el pueblo con sus votos y su mal uso deberia tener sus consecuencias y en este caso los votantes del PP tendrian que ver el uso de su voto como se esta utilizando, porque rectificar es de sabios.

    ResponElimina
  8. Sembla ser que el plenari extraordinari serà el 17 de juliol a les 10 de la nit. L'horàri no sé si es per a que vaja poca gent. En qualsevol cas, promet ser una sessió interessant. ¿Anirà el tenyit? (Diuen que ja està preparant-se una excusa per a no anar). ¿Qué votarà el nebot de Pep?... La solució el 17 (vespra del 18 de juliol, recollons quines coincidències).

    ResponElimina
  9. Anim Loles, tots els socialistes estem amb tu.
    Un abraç molt fort

    ResponElimina
  10. Hoy nos sentimos todos orgullosos de personas como Loles, que por vocación se preparo para la politica y esta demostrando que no se equivoco, aunque tenga que sufrir en sus propias carnes y las de su familia y amigos el acoso, la ira y el odio nacido de la nada o mejor dicho, sembrado en la prepotencia, la intransigencia y el ansia de poder.
    Animo Loles, la gente con buen corazón esta contigo.

    ResponElimina
  11. PERO QUIN FILTRE TENIU??????????? Deu ser d'acer, com el teló

    ResponElimina
  12. A les 11,15 hores i a la meua arribada al poble m'he interessat per el resultat del ple celebrat, m'han comentat de la no presència de l'equip de govern, demane al responsable del blog un xicotet comentari del desenrotllament d'este per a poder fer les matisacions que creguem oportunes.
    Una salutació i Endavant

    ResponElimina
  13. Cuando uno habla y denuncia, da la cara y defiende su verdad, es la única forma de clarificar las cosas. El no acudir solo demuestra cobardía y una falta de respeto a los vecinos de Benirredrà

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.