dilluns, 29 de juny del 2009

DIR LA VERITAT; ÉS OFENDRE???

Sembla ser que a l'Ajuntament de Benirredrà dir la veritat és ofendre. Fins i tot el poden expedientar i deixar-te sis mesos sense empleo ni sou.
A vosaltres que vos pareix.

4 comentaris:

  1. M´agradaria saber a qui han deixat sis mesos sense sou ja que suponc que a la senyora alcaldessa (per mentarla d´alguna mananera) no sera, tambe pense que no sera al tenyit.
    I respecte a la pregunta.
    ES OFENDRE EN MAJUSCULES!!!! encara que hem queda un dupte, qui a tingut la sort de parlar, eixo com es que l´han deixat, no estava Cristina ni es seu soci de gobern per ferlo callar, no estava la de cultura per xillar i que no es sentira res, no se no se, cada dia pense que estan mes barrallats entre ells, pero res que no saberem tots.
    Salut

    ResponElimina
  2. En l'Ajuntament de Benirredrà, vulguin o no, el Govern P.P.Verds(tenyit) practica la política de la mes baixa estopa.
    No plegar-se a aquestes pràctiques barri-baixeres, li pot costar un disgust a qualsevol i si és treballador de l'Ajuntament doncs no et vull ni contar, estic segur que li tindran en el punt de mira fins que es puguen fer amb ell.
    Està clar que per a ells hi ha dos tipus de persones: els que ballen al ritme de la seua música i els que no, i està clar també que per a aquests últims “ni aigua”.
    L'actitud i les seues formes són mes pròpies d'un estat dictatorial que d'una democràcia. No els interessa que els col•lectius participin en la vida social del poble, a les proves em remeto, ni tan sols han constituït la junta de participació ciutadana, els fa por que la majoria decideixca qualsevol cosa que no els convinga o no els interesse.
    Això és el que hi ha i el que deuen saber tots els veïns i veïnes.
    Salut

    ResponElimina
  3. M'acabe d'assabentar que heu sol.licitat un plenari extraordinari per a tractar el tema de l'expedient a Pep Camarena. Enhorabona. Tot el poble sap el que està passant i esperava una resposta per la vostra part. Ja ni ha prou de dictadura.

    ResponElimina
  4. Ahora me gustaría saber como un socio de gobierno que hasta el día de hoy a ido a favor de todo lo este a propuesto y que con su silencio ha permitido que tal barbaridad como comenzar un tramite de expediente disciplinario a un trabajador que a punto de jubilarse y habiendo servido al pueblo durante tantos años, su única falta fue socorrer a un compañero por encima de todo, este "innombrable" va ahora de hombre bueno.
    NO señor "teñido", usted es mas culpable que nadie y por política no vale todo y menos el cinismo de abanderar una causa que usted a contribuido a que ocurra.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.