dilluns, 8 de juny del 2009

EL DIA DESPRÉS

Ja han passat les eleccions europees, amb l'acostumada baixa participació. Des de l'Agrupació Local Socialista de Benirredrà, en primer lloc felicitar a tots els que han participat en aquestes eleccions, fent exercici de ciutadania, felicitar al PP per la victòria electoral i molt especialment a tots aquells que han votat al PSOE, i possibilitat que el nostre partit no perda el pas i continue endavant entre les opcions de la gent. Trobar a faltar més de la mitat dels vots que per diverses qüestions no s'han produït i és que l'esquerra és molt crítica amb les seues pròpies idees, més encara en moments de crisi. Esperem que quan calga el seu esforç, per tal de canviar la situació, apareixeran i ens ajudaran.

9 comentaris:

  1. Quiero mandar también desde aquí mis mas sinceras felicitaciones a los votantes del PP, por su fidelidad al voto y a su partido, por la confianza que depositan en el y porque pase lo que pase ellos están ahí. Pero también quiero dar la enhorabuena a los votantes del PSOE que no votaron por estar en desacuerdo, por su independencia y por su capacidad de critica, pero a estos últimos también recordarles que la única manera de cambiar es participando e implicándose, que uno a uno es lo importante y comparar es definitivo.
    Los partidos los forman las personas y estas con sus actos demuestran su validez y aveces las urnas penalizan a los mas validos

    ResponElimina
  2. Evidentment felicitar els guanyadors, de "fair-play" anem sobrats. No obstant voldria expressar el meu estat d'ànim i es tal que sembla que siga un extraterrestre habitant en un món que no és el meu. Com un partit polític que fa política per una majoria, buscant el benestar de la classe treballadora, que no es retallen per res del món els drets dels treballadors? Resulta que en les urnes no treu una majoria que hauria de refrendar la seua política i en canvi ix com guanyador un partit, la política del qual consisteix en suprimir els drets dels treballadors i donar avantatges als empresaris (precíssament uns dels principals causants de l'actual crisi). Hi haurà al nostre país més empresaris que treballadors? El món al reves. El que he dit abans sembla que soc un extraterrestre en un món desconegut i extrany.

    ResponElimina
  3. Hola amics, diuen que és d'educació el felicitar el guanyador, veig que com a persones sensates que sou, així el feu i per la meua part també els envie la meua felicitació, però la meua major felicitació va a vosaltres ja que se, heu lluitat per obtindre un millor resultat i espere que açò no vos servisca de desànim.
    Ara vos toca analitzar el resultat obtingut i vore que ocorreix a Benirredrà en les eleccions Generals, Autonòmiques i Europees que és exactament la mateixa situació que passa en molts pobles de la Safor.
    Tingueu en compte que en una part de la campanya vos han guanyat, vosaltres mentre vos trobàveu en els vostres llocs de treball exercint les funcions que exerciu i que vos són retribuïdes a final de mes, una altra gent, amb sou que ix de les arques de l'ajuntament es trobava visitant cases del vostre poble fent campanya. Possiblement vos falte un acostament major de cara als veïns, este és un punt en què heu de reflexionar.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  4. Felicitats per al guanyador en les europees, però recordeu que el PP va defendre una guerra, per cert, que el que forma part del govern local, eixe que diu cridar-se dels verds, es va manifestar en contra i que fa recolzant un govern del PP?
    Bé al que anàvem, el PP també ens ha portat a l'actual situació de crisi financera ,on està Rato? Tenia un càrrec en el FMI, i de la rajola amb les polítiques de construcció que ha defés, per cert qüestionades a Brussel·les.
    AH! Penseu i reflexioneu, encara hi ha càrrecs del PP imputats en processos judicials ( Fabra, Camps, Costa,etc..)

    ResponElimina
  5. Tots hem escoltat dir que cal “saber guanyar” i “saber perdre”, potser alguns, això de saber “guanyar” no saben el que significa.
    Molt breument i sense voler ser pedant cal explicar-los que “saber perdre” significa acceptar la derrota i que aquesta ha de ser un estímul per a superar-se i “saber guanyar” ha de suposar assumir la victòria amb humilitat i la mà estesa.
    Segurament, dic jo, el dia que que aquesta classe es va impartir en el col•legi, els membres de l'actual govern de Benirredrà per alguna causa van deure faltar.
    Alguns podeu pensar i això... que ve? Doncs ve que si fins a ara havien actuat amb autoritarisme, prepotència fins i tot ratllant la falta de respecte i dolenta educació, últimament aquestes característiques han estat corregides i augmentades, traient pit com els coloms en una sèrie d'actuacions molt reprotxables cap a qui es troben en inferioritat de condicions. És molt trist que no s'adonen que els vots no justifiquen aquestes actituds.
    Espero que d'una forma o una altra els nostres veïns i veïnes vagin coneixent aquest tarannà democràtic? Del govern PP-Verds (tenyit) i del frau que suposa que tot això ocórrega amb la tolerància del soci “tenyit” que es ven com progressista i d'esquerres i repeteixo: tolera les actituds de la dreta cutre, arrogant i autoritària que actualment governa a Benirredrà.
    Confio també, que tot això, a uns i a l'altre, els passi factura política.
    Salut i endavant

    ResponElimina
  6. Amic Turpin, he llegit el teu comentari i vullgues que no, a mesura que vas fent lectura al que dius, vénen a la ment raonaments o preguntes com la que envie ara mateix; Que esta passant a Benirredrà?, que any esteu vivint?, com és possible que s'estiga governant en el vostre poble amb un vot que diu ser d'esquerres?. De veritat, crec no existisca cap persona amb un poc de front que puga donar un bon raonament a estes preguntes, però en fi, algun dia sabrem la veritat d'un pacte que un dia es va gestar, tal vegada com a peça fonamental l'economia particular?, l'ànsia de poder? o l'enveja i odi cap a altres veïns?, el temps ho dirà.
    Un abraç i Endavant.

    ResponElimina
  7. Lectores y participantes del blog, hoy el titulo de este articulo me da pie a la esperanza de un despertar de muchos de los vecinos de este pueblo. Los acontecimientos que se estan produciendo en este Ayuntamiento ya no tienen nada que ver con la politica, sino con los valores que tanto alardean de tener y que hoy mas que nunca me alegra de no compartirlos, el calado humano de estas personas esta en tela de juicio, a nivel estatal nos llevaron a una guerra, bajo la falsa excusa de armamento nuclear y a nivel local estan llevando a familias de sus propios trabajadores a la ruina emocional y personal, bajo la apariencia de agresion. Mal negocio para un ayuntamiento que deberia ser democratico y miedo para los ciudadanos que caen en manos de actitudes prepotentes e inhumanas .Y para no alargarme porque estos temas iran saliendo a la luz y daran mucho que escribir y que pensar, decirle al verde "teñido" que ponga su conciencia en paz y que por una vez actue con etica y moral, dando la cara donde la tiene que dar y no jugando a ser ahora el hombre bueno.

    ResponElimina
  8. Amic, no esperes gran cosa del "tenyit". Ara bé, el cap del "tenyit" no permetrà que anem a les pròximes municipals mantenint aquesta situació, ell sap que se li pot fer molt de mal i desmuntar el seu discurs polític, per això, és d'esperar que aprofiten qualsevol circumstància per a desvincular-se del govern de Benirredrà i del P.P. Pot ser aquesta?
    Solament espere que quan arribe aquest moment, si arriba, el PSOE de Benirredrà no mogui cap fitxa per a alterar l'actual mapa polític, ni deixe que se li acoste aquest "figura", i així s'arribe a les pròximes municipals responent davant els ciutadans de les accions i decisions que han pres.
    Un abraç

    ResponElimina
  9. Tens raó Turpin. El tenyit es una titella del "capo" de la secta. No volem cap màrtir. Els màrtirs estan al "Valle de los Caídos". Que s'explique davant els seus i que acabe allò que va començar.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.