dimecres, 3 de juny del 2009

EL BARÇA FA TRIPLET I A BENIRREDRÀ ...

Dies enrere, els mitjans de comunicació es van fer “eco” de la notícia sobre la signatura del conveni per a la dotació de gespa artificial per al camp de futbol de Benirredrà.
Aquesta notícia la protagonitzaven el President de la Diputació i l'Alcaldessa de Benirredrà.
En eixe acte on estava el regidor d'esports de Benirredrà? Perquè no va assistir? És cert que l'alcaldessa va passar sobiranament d'ell?. El gran regidor, molt professional ell i per això amb sou del consistori, se li omplia la boca dient : “ara tinc signatura delegada”. De que li val si a l’hora de la veritat signa l'Alcaldessa?, algú sap si va a deixar-ho córrer?
Segurament si, per això de donam pa i dis-me tonto i no posar en perill el jornal que li dóna l’Alcaldessa per tragar això i allò que es presente.
Salut i endavant

La notícia està extreta d'un comentari que fa el nostre amic TURPIN (gràcies amic per col·laborar)

2 comentaris:

  1. PobreSITO ese concejal, le están metiendo goles por todos los ángulos. Algún amigo, si lo tiene, debería recomendarle que se fuese al banquillo.

    ResponElimina
  2. Amic/a anònim, lamente molt comunicar-te que és totalment impossible el poder enviar-lo al "banquillo" per part d'un amic, esta persona no pot tindre tan sols una amistat ja que la gent no és tonta i el veu vindre i sap que si se t'acosta és per a intentar traure't el màxim profit possible, en el mai perdurarà una amistat, (a les proves em remet), deixem que visca la seua vida en soledat i que li aprofiten els 600.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.