dimecres, 3 de juny del 2009

UNA ALTRA MATITZACIÓ AL VOLTANT DEL TEMA DE LES PANCARTES

La primera foto de l'escrit anterior és de les ELECCIONS GENERALS de 2008. El PP de Benirredrà, saltant-se qualsevol respecte als altres grups polítics va posar una pancarta del seu partit per damunt de la del PSPV-PSOE uns dies després a la posada per nosaltres.

El PSPV-PSOE instal·làrem la nostra pancarta electoral el mateix dia d'inici de campanya a les 00.01 hores. Posteriorment ells la posaren per damunt de la nostra, saltant-se totes les normes de costum que fins el moment s'havien respectat a Benirredrà entre els partits polítics.

Davant açò, els socialistes de Benirredrà denunciàrem davant la Junta Electoral de Zona la col·locació d'aquesta pancarta sense respectar l'espai ocupat. La Junta Electoral va obligar a retirar al PP de Benirredrà la seua pancarta per incomplir i no respectar amb la costum a les eleccions a Benirredrà que fins el moment s'han realitzat.

Però el més greu de és que la pancarta va ser col·locada, conforme s'aprecia a la foto, per dos peons de l'Ajuntament en jornada laboral i que també vam denunciar. L'Alcaldessa, en representació del PP, va alegar que la persona que va instalar la pancarta (peó de l'Ajuntament) tenia festa eixe dia.
Ens preguntem?? si estava de festa, per què portava l'uniforme de treball de l'Ajuntament??
Nosaltres, a febrer 2008, vam demanar la sol·licitud i decret de l'alcaldessa donant-li el dia lliure al treballador i el registre de fitxatge d'eixe dia (perquè els funcionaris a un poble menudet com Benirredrà fitxen...).

és sorprenent tot veritat?? traieu vosaltres les conclusions...

Ah!
Es veu que el govern popular de Benirredrà llig amb freqüència el nostre bloc i ha recollit el suggeriment de la retirada de la pancarta de les Esclaves. Les Esclaves els devem tots els nostres respectes, però a campanya electoral és un lloc on sempre s'ha col·locat pancarta.

Bé xiquets, ENDAVANT!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.