dilluns, 1 de juny del 2009

LA INEFICÀCIA POPULAR S'AMAGA DARRERE DE LA PANCARTA DEL CENTENARI DE LES ESCLAVES



Ens preguntem, els socialistes de Benirredrà, si el centenari de les Esclaves ha de durar un segle. No sembla de rebut que una vegada acabats els actes del centenari la pancarta quede penjada impedint la utilització d'un lloc que tradicionalment s'ha utilitzat per tal de posar pancartes en campanya electoral i allí ha estat posada per PSPV-PSOE i PP, el primer que arribava la posava.
Tampoc es tracta, la pancarta de les Esclaves, d'una proclama política; es pot mesclar política i altra cosa diferent. El que van fer els del PP es envair un espai electoral ocupat pels socialistes, cosa per la cual van estar denunciats davant de l'organisme competent i obligats a llevar la pancarta (la qual cosa demostra, una vegada més, el seu desconeixement de la legalitat de les coses que fan ho intenten fer, a més a més en un acte realitzat per treballadors de l'Ajuntament en horari laboral). No crec que les Esclaves es presenten a les eleccions; no haurien de fer-ho ja que a les seues aules tenen fills de populars i de socialistes. Els xiquets de vegades demostren més trellat i entre ells continuen jugant, com si no hi haguera campanya electoral.
Definitivament, els socialistes no tenim doble moral, fem les coses bé. Els populars no saben de que va la cosa i s'amaguen darrere de les Esclaves.

2 comentaris:

  1. Socialistes de Benirredrà3 de juny del 2009, a les 19:26

    La primera foto que veieu és de les ELECCIONS GENERALS de 2008. El PP de Benirredrà, saltant-se qualsevol respecte als altres grups polítics va posar una pancarta del seu partit per damunt de la del PSOE uns dies després a la posada per nosaltres.

    El PSOE instal·làrem la nostra pancarta electoral el mateix dia d'inici de campanya a les 0.00 hores. Posteriorment ells la posaren per damunt de la nostra, saltant-se totes les normes de costum que fins el moment s'havien respectat a Benirredrà entre els partits polítics.

    Davant açò, els socialistes de Benirredrà denunciàrem davant la Junta Electoral de Zona la col·locació d'aquesta pancarta sense respectar l'espai ocupat. La Junta Electoral va obligar a retirar al PP de Benirredrà la seua pancarta per incomplir i no respectar amb la costum a les eleccions a Benirredrà que fins el moment s'han realitzat.

    Però el més greu de és que la pancarta va ser col·locada, conforme s'aprecia a la foto, per dos peons de l'Ajuntament en jornada laboral i que també vam denunciar. L'Alcaldessa, en representació del PP, va alegar que la persona que va instalar la pancarta (peó de l'Ajuntament) tenia festa eixe dia.
    Ens preguntem?? si estava de festa, per què portava l'uniforme de treball de l'Ajuntament??
    Nosaltres, a febrer 2008, vam demanar la sol·licitud i decret de l'alcaldessa donant-li el dia lliure al treballador i el registre de fitxatge d'eixe dia (perquè els funcionaris a un poble menudet com Benirredrà fitxen...).

    és sorprenent tot veritat?? traieu vosaltres les conclusions...

    Ah!
    Es veu que el govern popular de Benirredrà llig amb freqüència el nostre bloc i ha recollit el suggeriment de la retirada de la pancarta de les Esclaves. Les Esclaves els devem tots els nostres respectes, però a campanya electoral és un lloc on sempre s'ha col·locat pancarta.

    Bé xiquets, ENDAVANT!!

    ResponElimina
  2. NO SE PUEDE PENSAR QUE EN ELECCIONES POR PONER UNA PANCARTA EN EL LUGAR MAS REPRESENTATIVO DE LA POBLACIÓN SE ES LAICO Y SE VA ENCONTRA DE LA IGLESIA NO RESPETANDO EL CENTENARIO (QUE DICHO SEA DE PASO LLEGABA A SU FIN EL DIA 30/05/09).

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.