diumenge, 24 de maig del 2009

QUINS PARDALS (estes gavines)


Hola a tots.

Haveu vist on han col·locat el cartell del Pla Zapatero? per indicació de l'ajuntament ha sigut col·locat en un lloc on la gent no puga veure que amb diners del govern socialista de l'Estat està millorant-se Benirredrà...

He de condemnar la falta de lleialtat institucional en què actuen aquestes persones del PP. No podem consentir que perguen el respecte, fins i tot a les institucions.

Com s'atreveixen a publicar en un "butlletí" Plan Zapatero "xapuza" o ridiculitzar la seua persona amb una imatge digna dels còmics? per no parlar de les mentides que s'aboquen, fins i tot dient que els socialistes difamen i insulten...

Em pregunte: on estan els insults al seu butlletí?

Arriben fins i tot a no tindre cap escrúpol en no dir la veritat com són:

- Que l'ajuntament de Benirredrà pagava tot el porrat (Gandia ha col·laborat durant més de 10 anys en Benirredrà amb la promoció i publicitat d'aquesta ruta tradicional, fins i tot en FITUR, cosa que aquest any no hem tingut, amb l'aportació d'activitats culturals i aportació econòmica).

- Els serveis de protecció social que hauria de donar un ajuntament són totalment insuficients, els serveis psicopedagògics que es prestaven mitjançant la Mancomunitat han sigut suplits sols per unes hores d'atenció, molt deficient per a les necessitats que tenim, a més de les poques ajudes econòmiques o de bonificació que es prestaven als veïns en situació precària com eren ajudes al menjador en escola infantil, etc.

- Totes les contractacions fetes a Benirredrà s'han fet amb la participació de tots els grups polítics a les meses de contratactació i totes les adjudicacions es corresponen amb la legalitat.

JA ESTÀ BÉ, NO TOLERAREM MÉS MENTIDES I ACUSACIONS. SI AIXÍ ÉS QUE VAGEN A LA JUSTÍCIA I DENÚNCIEN, PERQUÈ D'ALTRA BANDA PRENDREM MESURES LEGALS SI CONTINUEN EN AQUESTA ACTITUD.

L'únic objectiu dels socialistes de Benirredrà és el millor per al poble i els veïns i així estem fent, encara que altres es dediquen a entorpir la nostra tasca.

ENDAVANT AMICS!!

5 comentaris:

  1. Evidentemente, los que no pueden o no saben más, para contrarrestar todo lo que se les viene encima, empiezan a lanzar acusaciones a diestro y siniestro; ellos piensan que alguíen se las creera y de momento plantean la duda y la división en el pueblo. Es la manera de actuar del sector más duro del PP y de eso tenemos varios ejemplos en el Estado Español y a lo largo de la historia (Mussolini, Hitler, Franco,...) de ciertos líderes que lanzaban sus campañas de difamación contra sus enemigos (socialistas, judios, comunistas, masones,homosexuales,...) vertiendo numerosas mentiras sobre ellos. Aquellos tuvieron un éxito momentáneo (ya sabeís lo que pasó con la mayoría de estos líderes). Pues esto mismo, guardando las distancias es lo que hacen ahora mismo los miembros de los sectores más derechistas y duros del PP. Y los tintados haciéndoles el juego. ¿Pero es que no se dan cuenta?

    ResponElimina
  2. Escolteu esta canso, jajja.
    http://www.eljueves.es/2009/05/21/beyonce_canta_camps.html

    ResponElimina
  3. No cal confondre educació amb passivitat. De vegades no paga la pena aguantar a tots els peperos criticar al PSPV, mentre ells destrossen tot el país i ara es carreguen i dinamiten la pau del poble. Pense que s'hauria de ser més directes i dir obertament les crítiques per mols que els puguen molestar. Per cert, m'agrada més aquest disseny que el que tenieu abans, però trobe a faltar que finalitzeu i poseu tots els enllaços que havia abans, i altres coses. Imagine que les coses de palau...

    ResponElimina
  4. SOCIALISTES DE BENIRREDRÀ30 de maig del 2009, a les 4:05

    Gràcies Josep per la teua opinió. Estem contruint una pàgina moderna i productiva on ens puguem informar del que passa a Benirredrà i també a la resta del món tant polític com d'altra índole.
    Com has dit poquet a poquet, entre hores que anem tenint.
    un beset a tots i ENDAVANT!!!

    ResponElimina
  5. SR. Mister X,siento no saber a quien me dirijo y por eso para usted yo seguiré siendo anónimo, pero desde este foro quiero advertirle que en sus criticas sobre el cartel electoral del PSOE y su comparacion con anteriores elecciones, le informo que los actos del centenario de Las Esclavas ya han finalizado e incluso la pancarta ha sido retirada, en su guerra sucia ni siquiera se preocupa en tener información y compara lo incomparable. Preocupemosnos en cosas mas importantantes que falta esta haciendo.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.