divendres, 22 de maig del 2009

Europees

Ahir, 21 de maig, ens vam reunir a sopar els socialistes de Benirredrà, per tal de donar inici (en el moment que donaren les dotze) a la campanya de les eleccions europees. La jornada va passar sense incidències dignes de remarcar, en un ambient (com sempre) mig festiu.

Ara, des d'ací, recordar-vos la importància que té per als partits polítics tindre representació en al Parlament Europeu i la importància que per a tots tenen les decissions que allí es prenen. No per estar lluny deixa d'afectar-nos. Així sol·licitar la vostra participació i com no que ens voteu als socialistes i que ens recomaneu a la vostra gent coneguda i volguda.

Continuarà ...

1 comentari:

  1. Xe, cada dia t'emportes una sorpresa, ahir fent lectura del periòdic Levante, em veig una foto del "Tenyt" amb un article que parlava de la coalició formada entre nacionalistes i ecologistes per a les europees.
    Per descomptat a un se li posa la cara a quadros quan lliges una sèrie de coses que al final l'única cosa que se t'ocorre és a dir -Com pot tenir la cara tan dura este tio-.
    Diu l'article (volen convertir-se en un grup de persones que lluite per una Europa més social, més sostenible, més competitiva i més verda).
    Més social, però si està totalment demostrat que el "tenyt" és el més an tisocial que puga existir, no té relació practicament amb ningú ni tan tan sols amb la gent summament fidel que tènia en la seua llista.
    Sostenible, pot i sempre que siga entesa esta paraula com el suport i major estabilitat en els seus recursos econòmics cobrant els emoluments que té assignats en l'ajuntament.
    Més competitiva, si amb això entén esta paraula a trair les idees i els principis d'un li done tota la raó.
    Més verda, damunt, un que diu tindre este principi, deixa i fa la vista grossa a la tala d'arbres que ha ocorregut a Benirredrà, però que li anem a fer, ja ho diu el refrany dóna'm pa i crida'm panoli.
    Quant a defendre la llengua mereix un altre apartat que temps tindrem per a tractar-lo.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.