dimarts, 19 de maig del 2009

L'AU FENIX

El món és molt complexe, adoneu-se que quan un col·lectiu de Benirredrà aposta per donar participació a la gent per tal que opine, exprese lliurement la seua opinió, siga del color que siga, i a la fi contribueixca a democratitzar la vida del nostre poble (que a l'actualitat prou li manca); i quan aquestos objectius, gairebé estan aconseguits i reunim un nucli de gent que feia comentaris a notícies que poc a poc s'anaven penjant en aquesta pàgina. Aleshores apareix una persona o persones que, no se si per enveja, per ignorància, pel que a vosaltres vos done la gana van i bloquegen el nostre blog.

Casualment això passa quan publicitem el blog en una publicació financiada amb els nostres recursos. En adonar-se d'això la reacció és immediata creen el seu propi blog, amb una notícia, i meravelles de la democràcia, no deixen que la gent opine. Evidentment s'enfronten el mal i el bé, la claretat i la foscor, la intel·ligència i la negació, la democràcia i la dictadura, el poder opinar i parlar i aci mane jo.

Podríem continuar però ens sembla que ja està bé. Les forces del mal han bloquejat el nostre blog per culpa nostra per la nostra confiança en la gent, per la nostra creença en la llibertat d'opinió i la bona voluntad de les persones i a pesar de tot, nosaltres continuarem en la mateixa línia, ja veurem els malos que és el que fan.

No hi ha que preocupar-se per res estan tots els escrits guardats, poc a poc reposarem totes les notícies, no es pot llençar la feina de tanta gent per què a una persona li moleste. Els comentaris els tenim tots guardats. Farem com l'au Fenix que renaix cada vegada més esplendorosa de les seues cendres.

Als de la foscor que els aprofite, encara que la digestió és pesada, no oblideu que les gavines mengen carronya.

9 comentaris:

  1. Es lo millor que saben fer. No poden negar les seues arrels. Ho porten en els gens. Com no poden rebatre les veritats d'aquest blog... simplement el tanquen, com feia en el franquisme el Tribunal d'Ordre Públic que tant enyoren estos senyors de la gaviota. Bé, ens queda la paraula. No ens faran callar. Endavant.

    ResponElimina
  2. Huí he tornat a visitar les obres del Plan Zapatero al Passeig de les Palmeres. No está instal.lat el cartell preceptiu. ¿A qué espereu per a denunciar a l'Ajuntament per incompliment?

    ResponElimina
  3. Cuando uno juega limpio da la cara, cuando uno es demócrata respeta la opinión de los demás y cuando uno no sabe mas de lo que sabe y piensa estar siempre en el poder de la razón, entonces es cuando el juego democrático se rompe en perjuicio de los ciudadanos.Pero lo que no se como calificar es que en pleno siglo XXI todavía se intenten silenciar opiniones con métodos tan poco éticos y a cara tapada.

    ResponElimina
  4. Es repeteixen accions mes pròpies d'altra època i que pensava que no tornaria a vorer.
    La tolerància, la participació, la capacitat d'opinar, el respecte... en definitiva els valors democràtics no els entenem igual... quina llàstima! I que lamentable és que no creuen en els principis democràtics i són els primers que utilitzen les eines que ella ens proporciona.
    En qualsevol cas, aquest vergonyós sabotatge ha d'animar-vos a continuar i amb mes força si és possible, "qui es pica alls menja"
    ANIM I ENDAVANT

    ResponElimina
  5. Ja ha sigut col·locat el cartell de l'obra de les Palmeres, molta gent esperava que succeïra açò i així ha sigut, per descomptat que poca vergonya han tingut, ha sigut col·locat en l'últim carrer del poble en la paret que ens dividix amb Gandia i precisament darrere d'un arbre que les branques del mateix impedixen poder llegir el text que hi ha escrit. Pareix mentida en l'època en què ens trobem vegem que certa gent actua amb un rancor fora d'allò comú i que només pensa a poder conservar la butaca, el ordene i mane i els ingressos que li suposen al preu que siga, però crec que amb estes actuacions demostren com son. Açò és el que els diferència de la gent d'ESQUERRES.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  6. EN LA PLURALIDAD ESTA LA BASE PARA LA CONVIVENCIA, ESTA PLURALIDAD APORTA CONOCIMIENTOS A LOS QUE SON CAPACES DE ESCUCHAR IDEAS DIFERENTES A LAS QUE SE TIENEN, NOSOTROS RESPETAMOS A LOS QUE PIENSAN DIFERENTE E INCLUSO APRENDEMOS ( ELLOS A NOSOTROS NOS CONDENAN A SER SUS ENEMIGOS POR SÓLO PENSAR DE FORMA DIFERENTE) CADA UNO ES LIBRE DE SER COMO QUIERA, PERO EN LA DIVERSIDAD ESTA LA FUENTE DE LA SABITURIA.

    ResponElimina
  7. És totalment imcomprensible l'odi que demostren tan sols pel fet de no pensar de la mateixa forma, no crec que tots els que l'acompanyen tinguen el seu mateix criteri, però es troben en una situació de no saber que fer, avant o arrere, poc saben que en el moment que puga prescindir d'algun d'ells no ho dubtarà per molt de sacrifici i treball que hi haja realitzat i si no temps al temps.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  8. Hay veces que lo que no se sabe es ganar, pero estoy de acuerdo con el amigo Robín de lo que hay que darle tiempo al tiempo.

    ResponElimina
  9. Socialistes de Benirredrà24 de maig del 2009, a les 18:53

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.