dilluns, 18 de maig del 2009

JA ESTEM AL CARRER

Hui potser un gran dia, ha vist la llum el nou full informatiu dels socialistes de Benirredrà que du per nom ENDAVANT un nom de representa el desig que ambicionem per al nostre poble i per la gent que viu en ell, sense cap tipus d'exclusions (també per als de la gavina, el seu benestar també serà el nostre). Esperem que vos agrade.

La idea que tenim és informar de les novetats més destacades que apareixen al poble, sempre des d'una òptica progressista.


Endavant 001

4 comentaris:

  1. La resposta dels "populars" ja esta en el carrer.
    Em crida molt l'atenció que en la seva justificació utilitzen fotos virtuals, aniran de debò? tan ximples creuen que som els ciutadans? en fi, que cadascun pense el que vulga que jo, per no ofendre a ningú, prefereix no expressar-ho.

    ResponElimina
  2. EN LA PLURALIDAD PODEMOS ENCONTRAR LAS RAZONES PARA PODER EXPRESAR NUESTRAS OPINIONES Y DEBATIRLAS CON LOS DIFERENTES A LAS NUESTRAS, NOSOTROS NOS BASAMOS EN EL RESPETO, ELLOS SE BASAN EN LA IMPOSICIÓN DE IDEAS ( QUIEN NO PIENSA COMO YO ES MI ENEMIGO) QUE CADA UNO DECIDA LO QUE QUIERA

    ResponElimina
  3. Anònim: totalment d'acord amb tu
    Salut

    ResponElimina
  4. Ha arribat a les meues mans el fullet que ha sigut repartit per els populars i he de dir-vos que almenys ja s'ha aconseguit alguna cosa, el que (supose) haja sigut finançat amb diners de les arques del seu partit i no amb el llançol que distribuïxen per les cases que es finança amb diners públics.
    Pense no val la pena l'entrar en la guerra de les contestacions, esta gent no té respecte a res ni a ningú, publiquen una foto de Zp amb un nas de Pinoho i amb el subtítol zpinocho, que objectiu té açò?. Indubtablement saben, fan mal d'esta forma a la gent que no pensa com ells, però a diferència, eixa mateixa gent que no pensa com ells, en cap moment han tret cap foto de Camps, Costa, Campos i Betoret amb els famosos trages de Milano, ja comentarem.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.