dilluns, 18 de maig del 2009

ENDAVANT

A continucació vos convidem a que opineu al voltant dels continguts del full informatiu que vos hem passat els Socialistes de Benirredrà. Tingau les idees que tingau expreseu-les i opineu; sempre des de la perspectiva del respecte a les persones i les institucions. Pròximament us farem arribar una altra entrega d'ENDAVANT, encara que no tindrà unes dades de publicació concretes, si que prometem tindre-vos infromats.

6 comentaris:

  1. M'encanta vore que hi ha una veu discrepant pagada amb diners d'altres butxaques que no siguen les de l'eràri municipal. Ja era hora que el poble poguera assabentar-se que el BOA (Butlletí oficial de l'Alcaldía) té un competidor -més modest- sense tant de luxe però amb continguts reals com la vida mateix. Per cert. He passat dues vegades per davant de les obres del Passeig de les Palmeres i note a faltar el "lletrero" del Plà España -plan Zapatero- ¿Es tracta d'un oblit? ¿Cal recordar-li a la senyo que té la obligació de col.locar l'esmentat cartell? ¿Daldrà recordar-li les dimensions del que va posar en la façana del centre mèdic? ¿Valen més els diners de la Generalitat que els del govern central?.... seguirem informant.

    ResponElimina
  2. Hola, ha arribat a les meues mans el fullet informatiu que en esta etapa heu estrenat i sobre el vull parlar-vos.
    En primer lloc observe ha sigut redactat amb summa intel·ligència i com deu ser en tot moment, sense cap intenció d'ofendre, parlant de temes que repercutixen en el poble i a més confeccionat i pagat amb els vostres recursos, no com el llençol que es repartix des de l'ajuntament, que paga el poble per a benefici d'un partit, (de segur que si hagueren de pagar-la ells inclús per al seu benefici, no ho farien.
    El tema de la tala d'arbres.- és incomprensible que una o dos (vete a saber), persona/s'adulta/s, hagen pres la desición de tallar els arbres, dic dos, perquè encara que esta idea haja eixit de l'alcaldessa, l'altre, si el verd, amb un parell del que tenen els hòmens devia haver fet valdre la seua possible força en l'ajuntament i no s'haguera talat cap arbre de la plaça com tapoc del camp de futbol, però com veiem no té el que cal tindre i a més està en un partit a què no és fidel, doncs avant.., però a final de mes 600 a la butxaca, (en ocasions que poc val la gent).
    El tema del Porrat, una gran realitat, esta dona tan sols busca el protagonisme i indubtablement la presència d'Orengo l'eclipsa i la deixa en el lloc que li correspon.
    Quant a les obres que es van a mamprendre i que ja van ser proposades pel vostre grup, és d'agrair que se vos copie, la qual cosa significa que en cap moment estàveu mal encaminats i per la seua banda demostra que té molt poca iniciativa, de totes maneres ja vorem que empresa executa l'obra.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  3. Acabe de llegir el fullet, el primer que se m'ocorre és felicitar-vos pel respecte que demostreu, fins i tot a qui no ho mereix
    Si alguna cosa deu quedar bé clar és que en res "uns" són iguals als "altres", ni pareguts,..... començant pel respecte a la pluralitat ideològica, a les persones, i acabant en el simple fet d'editar un fullet: des de la seva redacció i la forma de donar participació per a opinar fins a la seva difusió i finançament
    Amic Robin, el "altre",el "innombrable", no mereix que se li cride verd, com a molt tenyit perquè de verd no té RES DE RES…. Bueno algo si, la excusa per a cobrar.
    Salut

    ResponElimina
  4. Amic Turpin, prenc nota del teu comentari i en avant quan parle de "l'innombrable" ho faré amb els termes "verd tenyit" com indiques o bé ho faré dient "l'estaca" que és com se li identifica en algun altre comentari.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  5. Yo creo que el color verde significa esperanza (en que todo cambiará, en que el mundo será mejor, etc.)y ya que está abierto el debate, propongo que se elimine la palabra "verd" y así en familia se le conozca como "tenyit". Salut.

    ResponElimina
  6. Sembla que la gent poc democràtica i amb poc sentit de la crítica política intenta boicotejar i menysprear les accions que els socialistes de Benirredrà, des del seu paper leal com a oposició intenten fer.

    Eixes són les actituds que utilitza aquesta dreta en Benirredrà

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.