divendres, 2 de novembre del 2012

BENIRREDRÀ ADEQUA I MILLORA EL CEMENTIRI MUNICIPAL


Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l'Ajuntament de Benirredrà va executar obres de millora al Cementiri Municipal.

Les actuacions han consistit en noves instal·lacions per a l'arranjament de flors, així com les fonts de subministrament d'aigua i en el condicionament i adequació tant dels accessos com de jardins i instal·lacions del Cementiri Municipal perquè estiga en les millors condicions i que puga ser visitat per tots els veïns i familiars.

Amb això, el Govern Municipal de Benirredrà porta a terme una millora de les infraestructures, perquè l'objectiu és treballar per aconseguir unes millors instal·lacions i millor qualitat de vida per als veïns i veïnes del municipi ".

Loles Cardona ha dit que, "es tracta d'una actuació d'inversió al municipi més, condicionant un dels llocs importants per als nostres veïns".

Tot allò fou possible per la bona actuació del govern municipal del PSPV i, ratifica una vegada més el seu compromís amb totes i tots els seus veïns. Perquè l'important són les persones!

Ací ús adjuntem algunes de les imatges de com s'ha quedat aquesta remodelació del cementiri:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.