dimarts, 30 d’octubre del 2012

BENIRREDRÀ EXECUTA LA URBANITZACIÓ INTEGRAL DEL CARRER NOU


Dissabte passat, 27 d'octubre es va obrir als veïns de Benirredrà la remodelada Carrer Nou del municipi.

Es tracta del projecte d'urbanització integral d'aquest cèntric carrer que ha suposat una inversió per part de l'Ajuntament de 60.524 euros. Aquesta remodelació integral ha suposat la renovació del clavegueram, sanejament públic i escomeses així com la peatonalització i adequació superficial de la via pública millorant substancialment l'entorn com la xarxa viària existent i instal·lacions.

Les obres han comptat amb el suport econòmic de la Diputació dins dels Plans Provincials, així com de Pressupost Municipal.

Aquest projecte que ja és una realitat al carrer Nou constitueixen la continuació de les obres d'adequació i millora del nucli antic de Benirredrà, que es van iniciar pel govern municipal amb la plaça de l'Església i carrers adjacents.

Des del Govern Municipal, se senten orgullosos amb aquest projecte ja que el nostre objectiu és la millora constant de les infraestructures i de la vida dels nostres veïns.

L’alcaldessa Loles Cardona, seguirem invertint, dins de les nostres possibilitats en el realment necessari, amb la intenció de progressar i prestar tots els serveis públics, millorant la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Benirredrà.

Ací ús deixem algunes de les fotografies de com s'ha quedat la remodelació del Carrer Nou.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.