divendres, 21 de setembre del 2012

BENIRREDRÀ CONVOCA LES BEQUES D'ESTUDI MUNICIPALS



            L'Ajuntament de Benirredrà ha convocat per tercer any consecutiu les beques per a l'estudi per al curs 2012-2013 per a estudiants veïns de la localitat.

Una inversió de 8.000 euros que el govern municipal de Benirredrà destinarà a beques de menjador i d'escolarització d'alumnes entre 0 i 12 anys, d'educació infantil i primària.

L'equip de govern considera aquesta inversió com a prioritària per ajudar a les famílies després de l'elevat cost de llibres de text i material escolar i les retallades del Govern de l'Estat i la Generalitat, donant suport a les famílies en l'educació i formació dels més petits.

Loles Cardona ha destacat que, l'Ajuntament fa un gran esforç per ajudar els pares i mares en el finançament del material escolar, llibres i menjador. Cardona ha afegit que "per l'actual equip de govern, les polítiques prioritàries són les socials i educatives, a més de la creació de llocs de treball per a persones desocupades".

Des de la Corporació consideren que cal tot el suport institucional a les famílies i veïns de la localitat. Es tracta d'ajudes modestes, d'acord amb un pressupost municipal humil, però, es prioritzen les necessitats dels nostres veïns, com és el cas de les ajudes a l'escolarització.

El termini de presentació de sol·licituds serà fins el 28 de setembre de 2012 a les Oficines Municipals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.