dimarts, 7 d’agost del 2012

“GALA D’ESTIU” I III CONCURS DE PAELLES "AJUNTAMENT DE BENIRREDRÀ"


El dia anterior, 4 d'agost, es va celebrar la tradicional "Gala d'Estiu" que organitza la Falla de Benirredrà. Es va celebrar el tradicional sopar de "sobaquillo" en què van participar més de 200 persones, i posteriorment joves i grans ens van oferir balls que vam poder gaudir tothom.

 El dia 9 d'agost comencen per la vesprada les Festes de Benirredrà, amb la tradicional cercavila amb les associacions municipals, l'Ajuntament i el "pregoner", acompanyats de la Banda de Música de Benirredrà, després sopar de "pa i porta" que organitza el Ajuntament i revetlla amb l'orquestra "la Tribu".

Diumenge, 5 d'agost, es va celebrar a Benirredrà el III Concurs de Paelles "Ajuntament de Benirredrà", celebració amb què Benirredrà dóna el tret de sortida a les seves festes patronals. Organitzat per l'Ajuntament de Benirredrà, el qual posa a disposició dels veïns i amics tota la intendència i "condumio", és un dia per passar-ho bé.

 Va ser un dia de festa on més de 600 persones, veïns i amics, van participar amb la preparació dels seus paelles al carrer.
Els guanyadors van ser:
-Primer premi: Sílvia Climent i Pepe Cabanilles.
- Segon Premi: 
- Tercer Premi: Vicenta Sesmero Cases.

Va ser un dia fantàstic on tots ho van passar molt bé. En paraules de l’Alcaldessa, Loles Cardona, "un dia de convivència i participació, retrobament amb molts veïns i amics, que va tornar a ser inoblidable".


A continuació ús adjumtem algunes imatges de les dues jornades:

"GALA D'ESTIU":




III CONCURS DE PAELLES:



MOLTÍSIMES GRÀCIES A TOTES I A TOTS PER HAVER FET POSSIBLE AQUESTS DOS ACTES, EN EL QUÈ FEM POBLE I ENS HO PASSEM D'ALLÒ MÉS BÉ.
FINS L'ANY QUE BÉ!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.