dimarts, 22 de maig del 2012

XXIV TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ CELEBRADA A VILALLONGA


Tant els Socialistes com joves Socialistes de la Comarca de la Safor-Valldigna vam participar de manera activa en la XXIV Trobada d'Escoles en Valencià celebrada a Vilallonga, celebrada el passat dissabte 19 de maig.

Tant alcaldes, portaveus, com a secretaris generals dels diferents municipis de la comarca van donar suport i participar en aquest acte tan important i reivindicatiu.

Van estar acompanyats per la Secretaria de Política Lingüística de la Comissió Executiva Nacional del PSPV, Carmelina Pla, pel diputat Autonòmic, Alfred Boix, el secretari general de JSPV la Safor-Valldigna, Pepe Frasquet, el Coordinador Comarcal PSPV, Voro Femenia i Loles Cardona , membre de la direcció nacional PSPV.

Els joves socialistes van participar amb tallers on els més petits, veritables protagonistes de la jornada, van poder fer des xapes amb el lema "Sí al valencià", fins roses vermelles de paper, així com repartiment d'adhesius en contra de les retallades en educació.

Una jornada en defensa de la nostra llengua i la nostra identitat com a poble i de reivindicació de l'educació pública i de qualitat, on els socialistes van estar presents.

En paraules de Carmelina Pla, secretària de Política Lingüística del PSPV, "hem d'estar al costat de la comunitat educativa, dels ciutadans, lluitant pels nostres drets, per la nostra llengua i per la nostra identitat, i més encara en aquests moments de greu atac a l'educació pública pels governs autonòmic i estatal".

Gràcies a tots ells/es per haver participar en aquesta jornada tant important per a defensar el nostre idioma i el nostre País Valencià!!

Ací ús deixem algunes fotos de la trobada:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.