dimarts, 22 de maig del 2012

DIA HISTÒRIC...!


Amb els lemes: "Des la de responsabilitat i l'estima pel nostre poble" i "Tots Junts fem Poble", el PSPV de Benirredrà és va presentar a les eleccions municipals del 22 de maig del 2011. 

Després d'haver fet una campanya exemplar, explicar als nostres veïns i veïnes les nostres propostes de govern, de molt de debat i amb la veritat per davant, els ciutadans/nes de Benirredrà confiaren majoritàriament amb nosaltres per a continuar exercint una tasca molt important de govern per al nostre poble!.

Tot açò va ser possible gràcies a un equip de persones que treballem intensament per a aconseguir el millor per als nostres veïns/nes del nostre poble, a tot ells/es MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

Ja han passat 365 dies des que els ciutadans de Benirredrà ens donaren la seva confiança i, encara ens queden tres anys més en els que continuarem amb la mateixa il·lusió, molt de treball i esforç, al igual que ho varem fer quan ens vam presentar a les eleccions i, que no capia el menor dubte, ho continuarem tenint.

El nostre propòsit és ser propers a tots/es i, com ja hem comentat en moltes ocasions, l'ajuntament està obert de par en par per a que vinga la gent, siga partícip i ens pregunte tot allò que desitge. Perquè tothom cap, és important i perquè sempre, però més en aquests moments de crisi econòmica, el més important són les persones. És per això que nosaltres estarem al seu costat, no ho dubteu!

Per tant, des de Socialistes de Benirredrà, ús donem les gràcies a tots/es que han fet possible aquest somni i perquè continuem mirant tant al nostre present com al futur!
Endavant companys i companyes, junts podem! Un abraç!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.