dijous, 10 de maig del 2012

BENIRREDRÀ VA CELEBRAR LA “FIRA DEL LLIBRE”


Durant tot el cap de setmana, els dies 28 i 29 d'abril, Benirredrà va celebrar la tradicional "Fira del Llibre", a la plaça de l'Església, que enguany va comptar amb gran afluència de participació.

Han estat moltes les activitats dutes a terme on a més de les parades de llibres i artesania, han tingut activitats culturals per a tots els públics, destacant Contacontes, jocs infantils per als més petits, a més de poder visitar l'exposició d'art africà a càrrec de l'ONG, Global món, a l'Antic Ajuntament.

Es tractava d'ampliar i fer atractiva aquesta Fira, ja que segons l'alcaldessa Loles Cardona, es tracta de promocionar i fer un esforç en el foment de la lectura.

En paraules de l'alcaldessa, "l'aposta per la cultura ha de seguir, fins i tot en moments difícils com els actuals, amb imaginació i participació de tots. Aquesta ha estat i seguirà sent la nostra aposta ".

Ací ús deixem algunes imatges de la fira del llibre:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.