dimecres, 18 d’abril del 2012

INAUGURACIÓ A BENIRREDRÀ DEL CIRCUIT "CREART JOVE" DE LA MANCOMUNITAT


L'Ajuntament de Benirredrà inaugurar divendres passat, 13 d'abril, l'exposició de joves artistes i creadors del Circuit "Creart Jove" de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

A l'Aula de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà, arrenca aquesta exposició itinerant que s'inicia en aquesta població, i que romandrà oberta fins al pròxim 29 d'abril.

El Circuit "Creart Jove" és una de les iniciatives dins del "Calaix Jove" de la Mancomunitat que pretén donar a conèixer les obres de joves artistes i creadors de la comarca. Es tracta d'una exposició itinerant que recorrerà els pobles de la Safor i arrenca demà divendres a Benirredrà.

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència del President de la Mancomunitat, Gaspar Pérez, l'Alcaldessa de Benirredrà i regidors de la localitat, així com autoritats d'altres municipis. Van assistir els joves creadors i nombrós públic.

Des de l'Ajuntament de Benirredrà, estan satisfets que s'hagi triat Benirredrà per començar aquesta exposició itinerant, ja que va ser el primer municipi on es va celebrar la I Trobada de Joves de la Safor.

Ací ús deixem algunes de les imatges de la jornada de passat divendres 13 d'abril.

Moltes gràcies a tots aquells que van ser partícips d'aquesta exposició!.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.