dimecres, 9 de novembre del 2011

PROGRAMACIÓ CULTURAL DE TARDOR A BENIRREDRÀ


Amb el lema "La cultura és imprescindible per continuar Endavant", la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà, ha presentat la nova programació cultural per als mesos de tardor. Una programació pensada per a tots els públics i en la qual destaquen entre les seves activitats el teatre, concerts musicals, conferències, tallers i exposicions.

La programació teatral serà un dels principals atractius culturals amb el programa "Els divendres, Tots al teatre", que va començar el passat 14 d'octubre, i que es repetirà setmanalment durant aquest mes de novembre, amb la intervenció de grups de teatre aficionats de la comarca i també professionals.

El govern municipal, liderat per Loles Cardona, ha fet un esforç per oferir als seus veïns una programació cultural amb preus assequibles, pensada per no haver de moure del municipi i poder gaudir d'una important varietat de manifestacions culturals.

L'oferta cultural es completa amb altres activitats com concerts musicals, conferències, tallers i exposicions perquè puguin gaudir tots els públics. Per als més petits, també hi haurà activitats lúdiques, com tallers o els tradicionals Contacontes.

Cal destacar també l'important paper que jugaran les associacions municipals, que participaran en la programació oferint als Benirredrà les seves activitats. Segons ha explicat l'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, un dels objectius del seu govern és "seguir apostant per la participació ciutadana en tots els àmbits".

Finalment, Cardona ha assegurat que es tracta d'una oferta cultural "preparada perquè gaudeixin tant els veïns de Benirredrà, com tots aquells que vulguin participar de les activitats culturals programades".



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.