dijous, 10 de novembre del 2011

ÈXIT DELS CURSOS DE LA "ESCOLA MUNICIPAL DE FORMACIÓ" DE BENIRREDRÀ


Més de 200 alumnes s'han inscrit en els cursos oferts per l'Escola Municipal de Formació de l'Ajuntament de Benirredrà.

El govern municipal, dirigit per Loles Cardona, ha posat en marxa per primera vegada, la "Escola Municipal de Formació" de Benirredrà. L'objectiu és l'oferta de cursos i tallers per a adults en tots els àmbits, educatius, culturals, esportius i de lleure.

Pel que fa a l'acollida d'aquests cursos, els de més èxit han estat els d'anglès i informàtica, a més dels esportius, ja consolidats al llarg de molts anys en Benirredrà. Cal destacar la participació dels veïns majors en els cursos de gimnàstica i tallers oferts com el de memòria.

Els més petits també compten amb una oferta esportiva i d'oci amb cursos de hip-hop, bollywood, entre d'altres.

Des de l'Ajuntament de Benirredrà es destaca l'esforç realitzat per consolidar totes aquestes activitats, que compten amb preus populars per arribar a tots els públics. A més d'això, i en paraules de l'Alcaldessa, Loles Cardona, "s'ha invertit en la millora de les instal·lacions, que es concreten en la reforma i rehabilitació del gimnàs municipal, la dotació d'una aula per als cursos i la inversió realitzada en l'adquisició de nous equips informàtics en la biblioteca "

D'altra banda, l'activitat cultural continua amb la programació de "Tots els divendres, al teatre", on cada divendres tenim una cita amb el teatre, a l'Aula de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.