dijous, 24 de novembre del 2011

PRESENTACIÓ DEL "GRUP D'AMICS PER CÓRRER" A BENIRREDRÀ.


Les inquietuds d'un grup de veïns de Benirredrà, esportistes i interessats en què l'activitat esportiva és vega promocionada des de les institucions, està a punt de donar els seus fruits.

Aquest grup d'esportistes, va visitar l'ajuntament després de participar a la Mitja Marató de Gandia, obsequiant amb les samarretes que van lluir en la prova gandiana, competició, que per cert, va circular pels carrers de Benirredrà amb una gran afluència de públic i rebuda a càrrec de la Banda de Música de la localitat.

El govern municipal estudia la realització d'una Cursa Popular que és celebraria el proper mes de gener, coincidint amb el tradicional "Porrat de Sant Antoni". Des del govern municipal volen tornar a celebrar la tradicional "Cursa Popular de Benirredrà" i promocionar la pràctica de l'esport, conjuntament amb la participació ciutadana.

L'Alcaldessa, Loles Cardona, ha agraït l'interès mostrat per aquest grup de veïns i ha manifestat que el govern local es mostra receptiu i decidit per buscar els suports necessaris perquè és faci realitat la "Cursa Popular".


Algunes imatges dels participants:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.