dijous, 24 de novembre del 2011

BENIRREDRÀ ESTALVIA A ENLLUMENAT PÚBLIC


Una de les mesures que ha posat en marxa el govern municipal de Benirredrà, dins del seu Pla d'Austeritat, és l'estalvi energètic en enllumenat públic. Membres del govern local i tècnics municipals, de forma conjunta, han realitzat un estudi d'aquelles zones on l'enllumenat és prescindible i innecessari en temps de crisi, que va comptar amb l'aprovació del Consell Ciutadà del passat dijous. Fins i tot s'ha contactat amb els afectats, com és el cas del campanar de l'Església Parroquial de Sant Llorenç o les torres de l'edifici de les Esclaves del Sagrat Cor de Jesús.

Aquesta acció representa un estalvi del 15% en la factura de l'enllumenat públic, més de 6.000 euros, que podrien ser més en el futur.

Aquesta mesura, en cap cas afectarà la seguretat dels veïns de Benirredrà, i suposa també un descens en les emissions de CO2, suposant menys contaminació lumínica i afavorint la protecció del medi ambient.

A més, s'està a l'espera que el Ministeri d'Indústria autoritzi la posada en marxa de les plaques solars de l'edifici consistorial, que retallaran encara més la factura de la llum.

Loles Cardona, ha confirmat que aquestes no són les úniques mesures del pla d'austeritat ja que s'ha estalviat en despesa corrent, en aquelles despeses que no són necessaris com són despeses en publicitat, protocols, material d'oficina, telèfon o equipament , entre altres; invertint en el realment necessari per als veïns de Benirredrà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.