diumenge, 14 de març del 2010

LOLES CARDONA

Hola a tots i totes,

feia un temps que no entrava al nostre blog, eixe espai que ens ha servit per expressar-nos en llibertat i clarament del que pensem i per denunciar el que passava a Benirredrà.

Primer vull agrair a tots els que ens recolzaren el dia del plenari de nomenament com alcaldessa. Per mí fou un dia molt emocionant, intens que suposaren una gran alegria dins de la meua etapa política. Gràcies.

Un nou camí hem encetat al nostre poble, un camí per recòrrer amb esforç i treball per donar als nostres veïns i veïnes tot el que es mereixen, des del respecte, l'educació i la tolerància.

Ja hem començat a caminar... amb moltes dificultats al sí de l'Ajuntament amb una situació econòmica i de gestió molt difícil, de descontrol absolut, però que amb molt d'ànim superarem.

Ahir fou el primer plenari d'aquest nou govern on amb transparència vam poder explicar tot. El PP de Benirredrà seguix amb la seua línea de desprestigiar als seus adversaris polítics d'una manera cruel i crispant (ja hem dit que no és el bon camí).

Ja sabeu, l'ajuntament de Benirredrà està obert a tots vosaltres, veniu, participeu, feu suggeriments, reclameu, us esperem.

Endavant i amb molt d'anim.

Gràcies altra vegada.

5 comentaris:

  1. Estic convençut que estos blogs no els lligen molta gent es a dir, crec que no van a decantar la balança ni cap un costat ni cap a un altre. Ho dic perquè des de que va apareixer el blog de SOCIALISTES DE BENIRREDRÀ, ha aparegut un de MISTER X DE BENIRREDRÀ (pepero), el de POPULARS DE BENIRREDRÀ, el de VERDS DE BENIRREDRÀ (d'ací a quatre dies tindrem la PLATAFORMA DE BENIRREDRÀ, EL BLOC DE BENIRREDRÀ i COALICIÓ DE BENIRREDRÀ. Si aprofita per tal d'augmentar el nivell d'informació al poble benvinguts siguen tots, vec més bé estos blogs com un tauler informatiu en que els uns van enviant-se missatges als altres i tots es queden a gustet. Personalment i vist el que he vist tinc que dir que "Anim Loles i Endavant", sempre amb la llei i la justícia per davant; mai la voluntad d'una persona a de governar un poble; s'ha de fomentar la participació en els òrgans de decissió i evitar que qualsevol persona puga governar saltant-se la voluntad de moltes persones o col·lectius. I no mire a ningú.

    ResponElimina
  2. Anim Loles el poble està amb tu¡¡. Se que no ens vas a fallar, i traballaras molt pel poble i per al poble¡.
    Una abraç i anim¡¡ Nosaltres sabem demostrar molt bé el que volem fer¡¡

    ResponElimina
  3. Bona nit, sóc un veï més de Benirredrà i només m'agradaria saber quins han segut els comptes de l'anterior alcaldia, desitge de tot cor que s'esclareixga quin ha segut el dèbit o el benefici que ha reportat la senyora Cristina Gutierrez i pregaría al grup socialista que feren una mena de ronda informativa, pleno extraordinari per tal de aplegar-me i sentir de primera mà el que aquesta senyora a aportat o malbaratat al poble de Benirredrà, ja que si mal no recorde va intentar embrutar el nom del socialisme, tasca que no va poder dur endavant.
    Això es tot, bona nit i moltes gràcies.

    ResponElimina
  4. Socialistes de Benirredrà13 d’abril del 2010, a les 15:24

    Estimat amic de Benirredrà, a nosaltres també ens agradaria saber quins són els comptes de l'etapa de l'anterior alcaldia, i per això l'actual alcaldia del poble de Benirredrà ha contractat els serveis d'un especialista per tal que done llum a l'actual situació econòmica. Pel que fa a la seua difusió, tranquil, és voluntad i desig dels socialistes de Benirredrà que hi haja claretat en els comptes i en la gestió municipal i només tinguem detallats, els números en que es troba l'Ajuntament, es faran públics i es donaran a conèixer a tots els veïns de Benirredrà tractant-se el tema en el pleno que corresponga, que per supost serà públic i a un hora que puga asistir la gent que l'interese.
    Amic de Benirredrà el que sempre has de tindre en compte és que allò que ens motiva a estar en el món de la política és el benestar del poble de Benirredrà i el de tota la seua gent i és a esta feina a la que dediquem tots els nostres esforços.
    I respecte al nom dels socialistes no l'embruta el que vol sinó el que pot i hi ha gent que per molt que vullga mai podrà.
    Resumint, amic, espere que pompte veges cumplits els teus desitjos i moltes gràcies per preguntar.

    ResponElimina
  5. Loles confiem molt en tú.
    Tots sabem que més cualificació te per ser la nostra alcaldessa eres tú.

    Moltes grácies.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.