dilluns, 1 de març del 2010

26 - F, DOLÇA FLOR DE LLIBERTAT

Podria dir que he tingut un somni i que m'he despertat a Benirredrà. La veritat és que tot el que ha passat en les darreres dates ja ho havia somniat i el final era el que somniava abans de despertar-me però sense variació continuament despertava i trobava que tot continuava igual. Ara ha estat al reves no ho he somniat, he estat visquent-ho en primera persona i amb els ulls ben oberts, no es tracta d'un somni és la realitat que ha aterrat a Benirredra i ens ha portat aire fresc que ens faça recordar que encara hi ha llocs al món on pot imperar la cordura.
Des de la distància es veu tot amb calma i tranquilitat. Però encara ens embarga la il·lusió de trobar-nos amb un poble diferent i fomentant una harmonia que feia temps que no existia i que ara anem a intentar que torne a les nostres cases i carrers recuperant l'aspecte jovial i cordial que mai s'havia tingut que perdre.
Evidentment a ningú li agrada arribar al poder mitjançant una Moció de Censura, sempre es poden crear malentesos i suspicàcies. Però quan veiem que l'actual govern no estaba capacitat per dirigir Benirredrà, creguem que és la nostra obligació propiciar un canvi que normalitze una situació que estaba molt degenerada; d'altra manera els nostres votants i la gent de Benirredrà en general no ens ho havera perdonat mai.
Va quedar prou patent al Pleno de Moció de Censura, que fins i tot molts dels incondicionals de l'anterior alcaldessa, la havien abandonada, la família i els més propers no podien faltar. Casuísticament els seguidors de l'anterior alcaldessa, eixien del pleno bramant que hi havia molta gent que no era del poble, això ho dia un regidor del PP de Gandia, que evidentment no és de Benirredra. Hi havia molta gent que no era de Benirredrà, ja que els dos partits polítics van voler recolzar els seus candidats a Benirredrà i no deixar-los sols en un dia, històric per a Benirredà com el d'ahir. Proporcionalment hi havia més gent del PP que del PSPV, entre els forasters.
I és que ha pesar de la crida que va fer l'anterior alcaldessa, en el seu darrer cant del cigne, el dia abans de la Moció de Censura va repartir un dels seus fastuosos panflets propagandístics (pagats amb els diners de tots)diguent lo roïns que som els socialistes i demanant a la seua "clec" ajuda en un dia tan trist (per a ella), no li van fer massa cas, ja que no van ser molts els seus seguidors i conseqüèntment hi havia més gent del PP de Gandia i la comarca que de Benirredrà.
No va ser el cas dels socialistes i simpatitzants, que van inundar majoritàriament l'Ajuntament i hi havien molts socialistes de Gandia i la comarca, però hi havia molt més de Benirredrà; es podia vorer clarament cap on es decantava el poble de Benirredrà en les seues preferències.
Resumint, comencen una época que suposem vindrà caracteritzada per la igualtat i la llibertat. Esperem que calen profundament entre tota la gent de Benirredrà, que comparen i a ser posible, per favor, que no s'enganyen.
Per acabar dir que no entenem el govern d'un poble com Benirredrà d'una manera totalitària, es farà des de la participació, el consens i amb l'ajuda del major nombre de gent posible. Ha de ser un govern democràtic amb i per al poble.
VOS ESPEREM I GRÀCIES A TOTS

5 comentaris:

  1. He escoltat huí la nostra alcaldessa a Ràdio Gandia. Ha parlat claret i ha sabut explicar -per exemple- que dos metres cuadrats no representen cap interès urbanístic. Enhorabona, Loles i endavant. En som un fúm els et recolzem.

    ResponElimina
  2. Jo també he tingut eixe mateix somni, més d'una vegada.Endavant amics estem amb vosaltres.

    ResponElimina
  3. A parir del dia 27 altres rumbs imperaran a Benirredrà, claredat, respecte, transparència i humilitat, els quatre principis que han faltat en tot el procés d'esta legislatura.
    Enhorabona i ànim a tots els socialistes, en especial a Loles que no dubte en cap moment que sabrà donar la talla.
    Un abraç i endavant.

    ResponElimina
  4. Tinc un dubte, com una regidora del PP (no és la alcaldessa, ni la regidora de cultura, es tracta de l'altra) en el moment de votar la moció de censura, en lloc de dir "NO A LA MOCIÓ" diu "NO A LA INJUSTICIA".
    Si aquesta persona és tan amant de la justicia, com és que va permetre que CRISTINA GUTIÉRREZ estiguera quasi tres anys sent l'alcaldessa de Benirredrà. Teniem un equip de govern que es desqualifica ell mateix (por la boca muere el pez).

    ResponElimina
  5. Exactament Roig estan tirarn-se pedres a si mateix. I parlarnt de somnis jo també sommia amb aquest moment i, a ocorregut¡. Ara començen uns nous temps al nostre poble amb la qual cosa se que Loles ha de fer-ho molt bé perquè es una persona treballadora i se que mai ens ha de defraudar¡¡.
    Anim Loles nosaltres el poble s'ançer està amb tu¡¡¡
    Un fort abraç i endavant¡¡¡

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.