dimecres, 17 de febrer del 2010

Una decisió responsable i compromesa

Us adjuntem el document l'Acord de governabilitat signat entre els Socialistes i el Verds de Benirredrà, a més de l'escrit de la moció de censura presentada.

Conforme marca l'article 197 de la LOREG, el Plenari es convocarà automàticament el desé dia hàbil següent a la presentació de la moció de censura, és a dir, dissabte 27 de febrer de 2010.

Acord de governabilitat per a Benirredrà

3 comentaris:

  1. Sres. del PP creo que en una democracia todos tienen el derecho a gobernar, pero todos tenemos la responsabilidad de que nos representen personas tolerantes, respetuosas y preparadas para su cargo, porque en ello esta nuestro futuro y el de nuestros hijos y creo que ustedes no han calibrado bien la eleción de sus representantes al consentir que se produzcan este tipo de actitudes prepotentes, calumniosas y ofensivas que en este pueblo se dan por parte de la Sra. alcaldesa y eso sin entrar a valorar su gestión económica, que ya se valorara, y sus infulas de grandeza. Por lo cual creo que esta moción entra en lo que es la higiene democrática y el valor de verdadera política.

    ResponElimina
  2. Hem pareix que està fent-se un us partidista de la web de l'Ajuntament de Benirredrà. Ho podeu comprovar si accediu: els videos de la senyora alcaldessa semblen l'antic NO-DO (només li ha faltat inaugurar un pantà) i supose que s'hauran pagat amb diners de tot el poble, com els pantagruèlics "caterings"... però igual de sorprenent o més es que es penje un video de una TV privada (La 7-TeleTorró) en la que s'ataca a l'oposició i damnut té la poca vergonya de dir que des del primer dia ha estat acosada... no recorda com va entrar a l'Ajuntament?, ha perdut la memòria? Quí ha acosat a quí? Para en eixe video de conflicte d'interesos, es refereix als darrers procesos de selecció de personal a l'Ajuntament (escola taller, per exemple)? Tinc ganes que s'alcen les catifes (alfombras) per a vore que hi ha baix. Estic impacient de que arrive el dissabte, molt impacient.

    ResponElimina
  3. Encara no havia vist els NO-DO's de la pàgina de l'Ajuntament de Benirredrà, és tal qual ho pinta KIKO SOROLLA. Com s'atrevix Cristina Gutiérrez a dir que anaven tots contra ella; era ella qui anava contra tots, fins i tot els que són, o millor dit eren del seu propi partit (el que treballava de manteniment, el policia, el número dos que va dimitir, la que es van votar de la llista per a que entrara la seua amiga, ...), pocs amics li han de quedar. Ella diu que compta amb el suport del poble (amb el meu, evidentment, no) i amb el del seu partit (això està per demostrar); personalment crec que li agrada manar (i per a manar hi ha que saber manar) i manar a tots per igual (i ella és molt partidista) i molt important, també li agrada cobrar (més del que cobrava en la seua anterior ocupació. Conforme diu el poble donarà i llevarà raons; però al poble hi haurà que donar-li tota la informació posible per a que puga votar en conseqüència i coneixement de causa.

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.