dimecres, 17 de febrer del 2010

MOCIÓ DE CENSURA

El dimarts, 16 de febrer de 2010, els regidors del PSOE i Verds de Benirredrà, van presentar al registre de l'Ajuntament una Moció de Censura contra l'actual alcaldessa del PP. Automàticament a la presentació de la moció, s'ha de convocar un Pleno per tal que siga efectiva. Es a dir el proper dissabte 27 de febrer de 2010, hi haurà Pleno on es farà efectiva aquesta moció. Continuarem informant dels motius pels quals es fa la moció i les noves perspectives de govern municipal.

7 comentaris:

  1. Ja era hora. M'alegre de la vostra decisió i estic convençut que ho fareu molt bé. Endavant.

    ResponElimina
  2. Sembla el guió d'una pel·lícula. El que diu que és més d'esquerres que ningú, s'alia amb els més dretosos; després de treballar un parell d'anys amb ells, veu com és realment la dreta i s'arrepentix; es declara culpable i confesa els seus pecats, diu que ha vist la llum i propícia un adveniment de l'esquerre al poder. Conclusió "No deixes sendes velles per novelles", esperem que no es torne a repetir; pel bé de Benirredrà.

    ResponElimina
  3. M'alegre en gran manera de la decisió presa, se que era una decisió molt difícil, però no em cap el menor dubte que no fracassareu en este intent, vos trobeu en un moment molt difícil quant a poder reprendre les regnes d'eixe ajuntament i el més important, en el retornar les relacions entre tots els vostres veïns, no em cap el menor dubte que donareu fins a l'última gota de la vostra sang per aconseguir-ho, hi ha molta gent amb o sense ideologia d'esquerres que estem a la vostra disposició.
    Anim LOLES.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  4. Vull contestar-li al comentari fet en què diu que açò és un acte de covardia i li dic que l'acte de covardia haguera sigut el no tirar-te al carrer, eixe acte és el que t'ha sobrat a tu en tota la legislatura per no saber, com tampoc voler debatre, repel·lint tots els debats que amb tot tipus d'arguments i justificació et donava l'oposició.
    Has tingut d'expulsar a membres de l'oposició per a poder guanyar la votació perquè no te fora rebaixat el sou, llàstima de diners que s'han perdut en el poble. Els diners que dius has aportat prové en gran part del pla Zapatero i si et referixes al gespa del camp de futbol tin en compter que per a poder posar esta gespa abans cal tindre el camp i mira per on este camp d'igual manera que tot el poliesportiu l'han fet els governs socialistes anteriors a tu.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina
  5. Cobarde es el que se expresa en un blog a cara cubierta o el que utiliza su poder para su propio interes (empleados públicos, fotocopiadora y un largo etc...), pero lo que más duele es que tambien nos traten ustedes de paletos y nos buzoneen sus entrevistas en los periodicos, como si aqui no llegara la prensa. El tiempo pondra a todos en su lugar y ustedes seran una parte a recordar en la historia de Benirredrá para bien o para mal eso lo dirán sus vecinos.
    Y en el tema de los sueldos, uno es al que a uno le asignan por su trabajo y otro es el que uno se pone por sus....

    ResponElimina
  6. Exàctament si la senyora Gutierrez en el plenari va dir que ´´si tenien valor que presentaren la mocio de censura, però, no la volen presentar per interessos electorals i què eren uns cobards...´´ més o menys va dir això, i ara perquè són cobards per presentar-la???? a vore si s'ha aclarix aquesta senyora perquè cada dia en sorpren amb les seves declaracions que jo crec què totes venen a ser el mateix però cambiant de postura. Això vol dir que s'està tirant pedres sobre ella mateixa i no te uns arguments per a defensar-se.
    jo done suport al que va a ser el nou govern d'ací una setmana escasa i per tant se que ho fareu molt bé pesant amb el poble de Benirredrà i normnalitzan la situació que des de el 2007 s'ha perdut l'arminia en el poble.
    Llavors anim per a tots i especialment a LOLES¡¡
    UN ABRAÇ FORT TOTS¡¡

    ResponElimina
  7. Vull contestar al X, perquè damunt que és la persona que penja les notícies en el seu blog també és qui les contesta.
    He de dir-te que els socialistes no tenen cap ànsia de poder, mes bé tot el contrari, qui verdaderament té i ha tingut esta ànsia ha sigut l'actual govern que no ha tingut cap mirament per pagar el que ha fet falta per a poder assumir el govern i quant a ignorants veig no acostumes a mirar-te a l'espill.
    Com digueren, ets un estómac agraït, (i si no dis-me si no heu tret profit del poble de Benirredrà), no tens mes remei que dir les favades que publiques en els teus comentaris per a poder justificar els beneficis obtinguts i pense hauries d'informar-te bé de tot el que publiques.
    L'actitud de Loles a l'acceptar este repte no és ni mes ni menys que este poble torne a ser aquell poble en què regnava la convivència de tots el veins, de no pensar en obres faraòniques com la de la plaça que tants diners esta costant al poble i que s'haguera pogut emplear en altres coses mes necessàries i democràcia significa també mirar i tractar a totes les persones de la mateixa manera, sense tindre en compter la seua ideologia i no mirant la d'uns pocs afins a ells.
    Ho tens clar o et queda algun dubte?.
    Un abraç i Endavant

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.