divendres, 15 de maig del 2009

TOTS NO PODEM SER NOTARIS ...

Navegant per internet hem trobat un retall de prensa (Levante, 14 de gener del 2009) que ens ha donat que pensar, ací pose un troç del comunicat:" En un comunicado, el principal grupo de la oposición acusó al alcalde de Gandia, José Manuel Orengo de continuar su política de colocación a dedo de cargos del PSPV donde estos han perdido la alcaldía..."

D'aquesta manera ploraba el PP per la contractació per part de l'Ajuntament de Gandia de Loles Cardona. Han d'haber olvidat que que treballar en l'Ajuntament de Benirredrà mai ha estat un "xollo" econòmic per al PSOE, hem de recordar que mai han cobrat per la seua funció de govern i que han estat uns quans anys al front de l'Ajuntament. Més bé haurien d'haver pogut pensar que contractaven a Loles Cardona per el seu bon fer i estar, ja que ella ja tenia un sou, i que el cobrava amb prou menys maldecaps.

També podem afegir que Loles Cardona és llicenciada en dret i ningú li ha regalat la seua carrera i que això li dóna una capacitació intel·lectual per tal d'arribar a cobrar un cert sou. No com altres que sense cap titulació veuen en la política una manera de cobrar uns sous que en la seua vida laboral no els podriem cobrar ni de casualitat.

Anem a pensar i vos convidem a opinar qui és el que està aprofitant-se de la política.

2 comentaris:

  1. No me jodas, que ni un cirujano salvando vidas, deberia cobrar el salario que cobran esos asesores, sois un cancer para el pais. Socialistas de queeeeeeeeeee?

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.