divendres, 15 de maig del 2009

FEU LES VOSTRES NOTÍCIES

Evidentment hi ha tants temes a tractar al poble com veïns viuen en ell. Des de l'edició del nostre bloc i intentant fer el més ampla posible la seua difusió i desitjant que participen el major nombre de persones.

Ens agradaria que ens remetereu via e-mail ( socialistesbenirredra@gmail.com ) els escrits que vosaltres vulguereu que es publicaren en aquest bloc. Nosaltres ens comprometem a publicar-los, sempre que no siguen ofensius i no atempten contra la dignitat de les persones.Queda dit, participeu.

Les publicarem amb el vostre "malnom" que vosaltres mateix ens indicareu, i si no voleu que es conega el vostre correu electrònic, se'n feu un nou en gmail, hotmail, yahoo, ... en menys de cinc minut.Esperem els vostres escrits.

SOCIALISTES DE BENIRREDRÀ

1 comentari:

  1. Avui he passat per davant del futur consultori mèdic i he vist el cartellet "Consultorio Médico Benirredrá", tal vegada abans no em havia fixat o no estava.
    Estic pensant en com qualificar-lo i no se si és mancada de respecte als valencians i valencianes o almenys aquells que així ens sentim, falta de respecte als acords municipals concretament pel que fa a l'ús del valencià, o és mancada de cultura o de tot un poc que és l'opció per la qual m'inclino.
    En qualsevol cas és evident el camí que s'està DESFENT en matèria de normalització lingüística. Fins a on arribarem? personalment em preocupa i crec que alguna cosa hauríem de fer, no se què, perquè està clar que no valen escrits ni altre tipus de comunicacions però alguna cosa caldrà fer, per supossat des del respecte a tots i totes inclòs els que no pensen igual, resignar-se i aguantar aquest tipus d'atropellaments no és la solució

    ResponElimina

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.