dijous, 19 de setembre del 2013

BENIRREDRÀ POSA EN MARXA “L’ESCOLA MUNICIPAL DE FORMACIÓ”

L'equip de govern de Benirredrà ha posat en marxa per tercer any “L’Escola Municipal de Formació”. Es tracta d'una programació de cursos per a totes les edats, relacionats amb l'educació, la cultura, l'esport i l'oci.

Es tracta d'una aposta decidida de l'equip de govern socialista, per l'educació i la cultura per a tots els veïns/es de Benirredrà. Amb molt bona resposta, el govern municipal ha ampliat els cursos per a seguir consolidant aquesta petita escola de formació.

L'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, ha destacat que “el nostre objectiu és posar l'educació al servei del poble perquè tots i totes puguem tenir accés a tots els cursos en igualtat de condicions”. “Una important inversió municipal que amb molt esforç, alhora que il·lusió, fem que els veïns de Benirredrà puguen tenir el màxim de recursos dins del municipi”.

L'oferta educativa és àmplia, des de cursos d'idiomes (anglès i alemany en diferents nivells), informàtica, cursos culturals i esportius, taller de pintura, de memòria per a majors, així com diferents tallers per a diferents edats, etc.

A més d'açò, important ressaltar l'oferta de l'Escola de Música de la Societat Musical de Benirredrà on inclouen el programa ja consolidat “FASOLET” per als més xicotets i que ajuda a l'aprenentatge. La matrícula estarà oberta del 9 al 20 de setembre en la Casa de la Música de Benirredrà.

El lema d'aquest curs, compleix amb l'assenyalat per l'alcaldessa: “L’educació i la cultura són el nostre present i futur”.

Organitzats per la Regidoria d’Educació i Cultura i programats per l'Ajuntament de Benirredrà, els cursos de l'escola municipal de formació corresponents a l'exercici 2013/2014 es realitzaran entre els mesos d'octubre i juny.

Els cursos començaran en la segona setmana d'octubre i la inscripció pot realitzar-se fins al 4 d'octubre en el propi Ajuntament de Benirredrà.

Per a més informació, no dubteu en anar a les nostres oficines muncipals de l'Ajuntament de 9 a 14h.

Ací baix us adjuntem el la programació de l'Escola Municipal de Formació curs 2013/14:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.