divendres, 5 de juliol del 2013

EN MARXA LA PROGRAMACIÓ D'ESTIU A BENIRREDRÀ

L'Ajuntament de Benirredrà ha posat en marxa la programació cultural i festiva per als mesos d'estiu. Una programació pensada per a tots els públics i en la qual destaquen activitats esportives, cinema d'estiu, concerts, així com la programació per a les festes d'estiu.

Cal destacar, com ja és tradició, el "Cinema d'Estiu" organitzat per l'Ajuntament de Benirredrà tots els dissabtes, en els mesos de juliol i agost que enguany es projectarà al Poliesportiu Municipal.

Cal destacar també l'important paper que jugaran les associacions municipals, que participaran en la programació oferint als Benirredrà seves activitats durant l'estiu. Segons ha explicat l'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, un dels objectius del seu govern és "seguir apostant per la participació ciutadana en tots els àmbits".

Finalment, Cardona ha assegurat que es tracta d'una oferta cultural "preparada perquè gaudeixen tant els veïns de Benirredrà, com tots aquells que vulguen participar de les activitats culturals i festives programades".


Ací ús adjuntem la programació d'estiu:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.