dimecres, 12 de juny del 2013

BENIRREDRÀ HA OBERT EL TERMINI DE LA "ESCOLETA D'ESTIU 2013"

L'Ajuntament de Benirredrà ha obert el termini d'inscripció per l'Escoleta d'Estiu 2013 a Benirredrà.

L'Ajuntament ha posat en marxa al municipi la tradicional Escoleta d'Estiu 2013, un programa per als més petits amb activitats de tot tipus: lúdiques, culturals i esportives.

La Escoleta d'Estiu 2013 de Benirredrà se celebrarà del 24 de juny al 31 de juliol en horari de 9 a 14 hores, sent opcional de 8 a 9 hores i el servei de menjador. Els infants podran gaudir aquest estiu de tallers, excursions, cursos de natació, jocs i ball.

Un servei que el govern municipal de Benirredrà no va a deixar de prestar als seus veïns per continuar la conciliació familiar i laboral en el municipi.

Segons Loles Cardona, l'Ajuntament segueix fent un gran esforç per prestar als seus veïns tots els serveis necessaris, fent un gran esforç de gestió municipal.

El termini per a la inscripció serà fins el 19 de juny, a les Oficines Municipals de l'Ajuntament de Benirredrà, en horari de 9 a 14 hores.

Ací ús adjuntem el cartell de l'Escoleta d'Estiu:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.