dijous, 15 de novembre del 2012

EN MARXA LA PROGRAMACIÓ CULTURAL DE TARDOR A BENIRREDRÀ


Seguint amb el lema municipal "La cultura és imprescindible per continuar Endavant", la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà, continua amb la programació cultural per als mesos de tardor. Una programació pensada per a tots els públics i en la qual destaquen entre les seves activitats el teatre, concerts musicals, excursions, tallers i activitats per als més xicotets.

La programació teatral segueix sent un dels principals atractius culturals amb el programa "Els divendres, tots al teatre", amb la intervenció de grups de teatre aficionats de la comarca i professionals.

Cal subratllar l'obra que es representarà demà divendres a l'Aula de Cultura de l'Ajuntament de Benirredrà, a les 22 hores, "L'Apartament Borja", de Josep Enric Grau, monòleg d'humor de diversos personatges d'excepció que van viure el pas del món gòtic a l'univers renaixentista.

Destacar també el dissabte 17 de novembre, a les 20 hores, el concert de Vicent Savall que presentarà el seu nou disc "Canços a la Natura", en homenatge a Joan Pellicer.

L'alcaldessa, Loles Cardona, ha senyalat que s'ha fet un esforç per oferir als seus veïns una programació cultural amb preus assequibles, pensada per no haver de moure del municipi i poder gaudir d'una important varietat de manifestacions culturals.

Cal destacar també l'important paper que jugaran les associacions municipals, que participaran en la programació oferint als Benirredrà seves activitats. Segons ha explicat l'alcaldessa de Benirredrà, Loles Cardona, un dels objectius del nostre govern és "seguir apostant per la participació ciutadana en tots els àmbits".
           
L'oferta cultural es completa amb altres activitats com concerts musicals, excursions i tallers perquè puguen gaudir tots els públics. Per als més petits, també hi haurà activitats lúdiques, com tallers o els tradicionals Contacontes.
           
Finalment, Cardona ha assegurat que es tracta d'una oferta cultural "preparada perquè gaudeixen tant els veïns de Benirredrà, com tots aquells que vulguen participar de les activitats culturals programades".

Ací ús adjuntem la nostra programació cultural de la Tardor:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.