dilluns, 6 de febrer del 2012

BENIRREDRÀ CELEBRA EL DIA DE L'ARBRE



Benirredrà va celebrar diumenge passat el dia de l'arbre. Una completa programació d'activitats, que encara que amb baixes temperatures, va tenir una massiva afluència de públic. La jornada es va iniciar amb un esmorzar obsequiat per l'Ajuntament de Benirredrà, seguidament, els participants van gaudir dels jocs i tallers de desforestació. Es va realitzar la tradicional plantació d'arbres, on es va reforestar una nova zona, confrontant al camí de la "Cova de la Terreta", camí recentment restaurat amb una inversió de 20.000 euros, dins del Pla de Camins Rurals de la Diputació de València.

Amb això, el Govern Municipal pretén recuperar una zona forestal del municipi, molt freqüentada per a la pràctica de l'esport.

Benirredrà, va viure una jornada reivindicativa de la cura i l'atenció que ha de prestar al medi ambient, combinant treball i oci, on joves i grans s'ho van passar molt bé.

Ací ús deixem algunes de les imatges de la jornada!.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per tal que no apareguen virus tots els missatges passaran per l'antivirus i tardaran un poc en apareixer a l'article del blog. Perdoneu però estem vivint uns temps molt convulsos.